Hebban vandaag

Nieuws /

Boek Ratelband naar de drukker

Het boek dat Emile Ratelband over zijn relatie met Gitta heeft geschreven is af en ligt bij de drukker. Maar hij heeft geen flauw idee hoe hij het boek aan de man moet brengen. Dat vertelde hij aan de site Bekendeburen.nl

Kort na haar overlijden besloot Emile Ratelband een boek te gaan schrijven over zijn relatie met Gitta, de vrouw met wie hij oud wilde worden en nieuwe avonturen zou gaan beleven. Helaas overleed zij eerder dit jaar en kwam er een einde aan dat sprookje. Zij werd in april dood gevonden in haar woning in het Belgische Brasschaat. Autopsie wees uit dat zij is overleden aan een hersenbloeding.

Twee maanden later ligt het boek bij de uitgever en is klaar voor verkoop. Ratelband vertelt Bekendeburen.nl nog geen idee te hebben over hoe hij de lancering aan gaat pakken. “Ik heb nog geen enkel goed of origineel idee hoe ik het boek zal gaan lanceren. Het kan ieder moment van de persen komen en dat moet ik het wel weten. Gitta verdient het dat ik dit op een originele manier zal gaan doen.”

"Ik heb echter werkelijk geen idee. Ik hoop dat dit komt op het moment dat ik het boek werkelijk in mijn handen heb. En anders heb ik een probleem. Maar wellicht dat iemand anders wel daar een goed idee over heeft en dan hou ik me aanbevolen,' aldus de wanhopige positvo.

Ratelband is geen groentje op de boekenmarkt. Eerder schreef de positiviteitsgoeroe o.a. De Vuurloper, Tsjakkaa!, Het geheim in jezelf en Werkelijkheid is een illusie.

Bron beeld: ratelband.comOver de auteur

Victoria Farkas

125 volgers
8 boeken
3 favoriet
Auteur


Reacties op: Boek Ratelband naar de drukker

Gesponsorde boeken