Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Boek van de week: Hopeloos verliefd (Dagboek van een muts 6) van Rachel Renée Russell

Dramaqueen, maar heel onzekere Nikki (14) probeert school te overleven met hulp van haar twee vriendinnen en haar dagboek als steun en toeverlaat. Geen gemakkelijke opgave, vooral niet met de knappe en natuurlijk razend populaire Mackenzie in haar buurt, haar aartsvijand!

Wanneer Nikki (14) van haar geheime liefde Brandon een smsje ontvangt is ze helemaal hoteldebotel! En net nu het grote Valentijnsschoolfeest eraan komt! Nikki hoopt dat Brandon met haar mee wil, ze moet hem alleen nog even vragen. Maar dat is nog niet eenvoudig, want als hij nou nee zegt? Of erger nog: wat als Brandon met haar rivale MacKenzie naar het feest gaat? Ondertussen krijgt Nikki steeds vaker verwarrende en ook nare berichtjes van hem. Wat moet ze daar nou van vinden? Verder heeft Nikki het intussen ook niet makkelijk met onverwachte toetsen en vreselijke zwemlessen.

Het komische Hopeloos verliefd. Avonturen van een niet-zo-blije hartenbreekster is het zesde deel in de succesvolle serie ‘Dagboek van een muts’ over een onzekere puber vol zelfspot. De tekst in het dagboek is handgeschreven op gelinieerd papier; het verhaal wordt mede verteld door de vele stripachtige tekeningen in zwartwit. Daardoor is het vlot lezende boek ook geschikt voor minder grage of vaardige lezers. Meisjes vanaf 11 jaar zullen zich erin herkennen.

Lees hier de eerst pagina’s.

Rachel Renée Russell is advocate, maar schrijft graag jeugdboeken. De hoofdpersoon in haar succesvolle serie heet Nikki, net als haar dochter Rachel. Samen maken ze de illustraties, in samenwerking met artdirector Lisa Vega.

Kijk ook op dagboekvaneenmuts.nl.

Voor jongens is er de vergelijkbare serie 'Het leven van een loser' van Jeff Kinney, met inmiddels acht delen.
Kijk hiervoor op hetlevenvaneenloser.nl.

Beide series verschijnen bij uitgeverij De Fontein.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boek van de week: Hopeloos verliefd (Dagboek van een muts 6) van Rachel Renée Russell

 

Gerelateerd

Over

Rachel Renée Russell

Rachel Renée Russell

Rachel Renée Russell is advocate, maar vindt het leuker om jeugdboeken te...

Jeff Kinney

Jeff Kinney

Jeff Kinney is een Amerikaanse striptekenaar, ontwerper van computerspellen en s...

Overig

Tekst-beeld boeken

op 22 oktober 2014 door Hebban Crew 8 boeken 0 volgers 0 reacties
Gesponsorde boeken