Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Deel je boekenliefde in Boekenweekstijl op social media

door Hebban Crew 6 reacties
Morgen begint de Boekenweek en waar kun jij jouw (eerste) liefde voor boeken beter delen dan online? Niet alleen op Hebban, maar ook op social media met deze templates in Boekenweekstijl. Deel jouw eerste liefdes op boekengebied, lees het Boekenweekgeschenk- en essay en laat ons weten wat je ervan vond. En meer!

Hou jij ervan om jouw voortgang in het lezen bij te houden, boekentips te delen en meer over jezelf te vertellen op social media? Dan ben je vast niet onbekend met de templates die je kunt gebruiken voor Instagram en Facebook Stories. Deze kun je zelf invullen en posten, waardoor je ook andere mensen aanspoort mee te doen. Zo vinden steeds meer boekenliefhebbers elkaar!

Deze templates zijn speciaal gemaakt in het Boekenweekthema 'Eerste liefde', zodat je van zaterdag 9 april tot en met maandag 18 april (Tweede Paasdag) extra goed kunt laten zien hoeveel jij van boeken houdt. Wil je dat meer liefhebbers van de Boekenweek jou kunnen vinden? Gebruik de hashtag #Boekenweek en neem zelf ook een kijkje.

Download de templates


Welk boek was jouw eerste boekenliefde? Waar begon het allemaal mee? Je deelt het met deze template en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar het verhaal erachter. Waarom stal juist dit boek je hart?

Download de template


De CPNB heeft de mooiste liefdeszinnen verzameld naar aanloop van de Boekenweek en daaruit kwam Arthur Japin als winnaar. Met deze template kun je laten zien welke liefdeszin jouw favoriet is.

Download de template


Lees het Boekenweekgeschenk en laat ons weten wat je ervan vond! Bovendien kun je meedoen met een instapchallenge, daarvoor lees je jouw gekochte boek én het gratis erbij verkregen Boekenweekgeschenk. Lees hier meer.

Download de template

Download de versie zonder ingevuld boek


Hiermee gaan we écht de diepte in, we willen alles van je weten. Heb jij er niet genoeg aan alleen te delen met welk boek jouw boekenliefde begon? Met deze template laat je ons ook weten wat jouw eerste liefdes in auteur, personage, genre én boekhandels zijn!

Download de template

Stappenplan

Wil je Instagram en Facebook Stories eens uitproberen, maar weet je niet precies hoe dat moet? Hieronder vind je een kort stappenplan om je op weg te helpen. Is het echt je allereerste keer? Vraag dan iemand om met je mee te kijken.

 1. Download de template op je telefoon
 2. Open Instagram of Facebook
 3. Instagram: Klik rechts bovenop op het plusje en kies verhaal
  Facebook: Klik op de afbeelding met het plusje en 'Add to story'
 4. Klik op de gedownloade template van je keuze
 5. Bewerk de template door tekst en afbeeldingen toe te voegen
 6. Instagram: Klik op 'Je verhalen' onderin het scherm
  Facebook: Klik op 'Share' onderin het scherm
 7. De afbeelding is nu 24 uur lang te zien op jouw Stories!Over de auteur

Hebban Crew

2426 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Deel je boekenliefde in Boekenweekstijl op social media