Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Boyband MainStreet krijgt autobiografie

In november verschijnt ‘The Story So Far’, de autobiografie (tot nu toe) van de populaire boyband die bestaat uit Rein, Owen, Daan en Nils. Het boek wordt geschreven door journaliste Kristel van den Brink (o.a. van Tina) en uitgegeven door Kluitman.


Hét boek voor Mainiacs
Uitgever Mariska Budding zegt: ‘Dit is hét boek dat alle Mainiacs – zo heten de fans van MainStreet – willen hebben! Na het succes van het eerste fanfictieboek van MainStreet (Een onverwacht spannende vakantie, genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury 2015), werd het tijd om het succes in beeld en woord vast te leggen. Het boek heet niet voor niets The Story So Far, want één ding is zeker: van deze jongens gaan we nog veel meer horen (en lezen)!’  

Het boek verschijnt in november, precies op tijd voor in de zak van Sinterklaas of als pakje onder de kerstboom. De jongens vertellen o.a. over hun individuele audities bij The Voice Kids, het opnemen van hun drie succesvolle albums en over het leven on tour. Uiteraard worden de verhalen begeleid door vele mooie foto’s door de jaren heen.  

Over MainStreet
MainStreet bestaat uit de vier jongens Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. De groep werd bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Hun debuutalbum kwam op nummer één binnen, een unicum voor een Nederlandse boyband.  Ook stonden ze in het voorprogramma van Justin Bieber. Inmiddels brachten zij drie succesvolle albums en 12 singles uit, en hebben ze meer dan 15 miljoen views op YouTube. Hun documentairefilm werd op het grote scherm vertoond en stond later op nummer 1 in de DVD charts.  

Nu al lezen
Wie nu al meer wil lezen, of weg wil dromen, leest Een onverwacht spannende vakantie, een fanfictieboek geschreven door Hebban-redacteur Victoria Farkas. Meer dan 200 fans stuurden hun fanverhaal in en Farkas toverde een daarvan om tot een succesvol boek: het is nu genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury 2015! De winnaar wordt op 21 juni bekendgemaakt.  

Over MainStreet: een onverwacht spannende vakantie
Remy en haar vriendinnen sparen al het hele jaar om voor het eerst met elkaar op vakantie te kunnen. Nu de zomervakantie dichterbij komt, is het nog niet zo makkelijk kiezen! Wordt het shoppen, surfen of feesten? Parijs. Spanje of Terschelling? Uiteindelijk kiezen ze voor de Teen Ranch in Schotland: een oud landhuis waar ze helemaal voor zichzelf moeten zorgen. Al snel blijkt de mooie landelijke villa in het echt iets minder idyllisch dan op de foto's op internet. En iets spookachtiger... Gelukkig hebben de meiden gehoord dat er de volgende dag vier jongens uit Nederland zullen arriveren Dan wordt het vast minder eng. En als ze zien wélke jongens dat zijn, kan hun vakantie helemaal niet meer stuk!  


Bron nieuwsbericht
Persfoto MainStreet: ©AAA2010 B.V.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boyband MainStreet krijgt autobiografie

 

Gerelateerd

Over

Victoria Farkas

Victoria Farkas

Victoria Farkas schreef een dozijn kinder- en jeugdboeken voordat ze de oversta...

Gesponsorde boeken