Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Britse politie speurt naar kinderboekenschrijfster

door Hebban Crew 1 reactie
De Britse politie speurt sinds gisteren met man en macht naar de kinderboekenschrijfster Helen Bailey. De auteur die meerdere boeken voor tienermeisjes op haar naam heeft staan, is een kleine week geleden voor het laatst gezien.

Helen Bailey is in Engeland populair geworden met haar Electra Brown- en Daisy Davenport-reeksen. Daarin behandelt ze thema's waarin puberende meisjes tegenaan lopen. 

Bailey is op 11 april voor het laatst waargenomen, toen zij haar hond Boris aan het uitlaten was in haar woonplaats Royston, Hertfordshire. De politie vraagt iedereen die iets weet over waar de schrijfster nu is, zich met die informatie te melden. Baileys echtgenoot John Sinfield, met wie zij 22 jaar getrouwd was, verdronk vijf jaar geleden tijdens een vakantie op Barbados. Bailey begon daarop de blog Planet Grief, dat later werd bewerkt tot een boek.   

Volgens de politie zou de 51-jarige auteur mogelijk naar Kent of Londen zijn afgereisd. Vrienden en fans roepen Bailey via social media op om iets van zich te laten horen. Een vriend zei dat hij haar vorige week maandag nog aan de lijn had gehad. 'Ze was toen in goede doen', aldus de vriend.  

(Bron: The Telegraph)Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Britse politie speurt naar kinderboekenschrijfster

 

Gesponsorde boeken