Hebban vandaag

Nieuws /

Cabaretier Laterveer tekent boekcontract

Cabaretier Anke Laterveer debuteert in het najaar van 2016 bij Pepper Books met een autobiografische roman. Laterveer kwam onlangs in het nieuws met het initiatief #zeghet, dat erop gericht was slachtoffers van seksueel geweld de gelegenheid te geven hun hart te luchten.

In de, volgens de uitgever 'humoristische en knappe', ontwikkelingsroman beschrijft Laterveer via hoofdpersonage Lise hoe je je plek in de wereld vindt. Lise heeft alles, man, kinderen, een huis, maar dat weerhoudt haar er niet van regelmatig uit de bocht te vliegen en vol plezier op een dieptepunt in haar leven af te stevenen.

Uitgever Mariska Budding vertelt: 'We ontmoetten Anke ruim een maand geleden in de Jopenkerk in Haarlem en ze vertelde ons gepassioneerd over haar autobiografische roman. We waren meteen onder de indruk van dit verhaal en de manier waarop ze erover vertelde. Een eerlijke openheid over de donkere en heftige kant van het leven, met een mooie dosis zelfspot. En haar manuscript bevestigde dit gevoel. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking. Dit boek zal niet onopgemerkt blijven…'

(Bron: Pepper Books)Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Cabaretier Laterveer tekent boekcontract

 

Gesponsorde boeken