Advertentie

Hebban vandaag

Boek&nieuws /

Clarkson wil niet meer

De Clarkson-rel suddert voort met het gerucht dat Jeremy Clarkson door de BBC teruggevraagd is. De BBC ontkent. Hebban Vandaag zeeft, bekijkt, leest het nieuws en zoekt er, al dan niet met een knipoog, een passend boek bij.

Jeremy Clarkson, de populaire en tegelijk impopulaire ex-presentator van Top Gear wil niet terugkeren naar de BBC. Hij vertelt zelf aan de Sun dat hij is teruggevraagd, maar omdat hij bij de omroep door iemand vergeleken werd met pedofiel Jimmy Savile, bedankt Clarkson daar hartelijk voor.

Clarkson werd onlangs ontslagen bij de omroep nadat hij een klap had uitgedeeld. Nu vindt de presentator het zelf welletjes geweest en is een voortzetting bij de BBC onmogelijk voor hem. Hij zegt: "Nadat ik door iemand bij de BBC werd vergeleken met Jimmy Savile en dit door de zondagkranten werd overgenomen, hoe kan ik dan aan een terugkeer denken?"

De BBC ontkent in alle toonaarden dat Clarkson is teruggevraagd, maar wenst hem wel veel succes. Zij hebben inmiddels een opvolger voor Top Gear gekozen: Chris Evans. Wie? Ja. Over de andere twee presentatoren gaan alleen nog maar geruchten. Er vallen verschillende namen en men schijnt te gaan kiezen voor in ieder geval één vrouw in het autoprogramma. Zelfs jij maakt kans! Misschien was het een goed idee voor de BBC om met Top Gear een Ghostbusters-achtige remake te doen. Inclusief een vrouwelijke The Stig. De drie paar voetstappen van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn enorm. Het is de vraag of een nieuw setje presentatoren het programma even succesvol kan gaan voortzetten.

(Bron: NU.nl)

Erger kan niet

Jeremy Clarkson schreef zelf talloze boeken over zijn ervaringen bij Top Gear. Begin juni verscheen zijn meest recente titel in het Nederlands: Erger kan niet. Het is een bundeling van columns over heel andere onderwerpen dan auto's; zo bespreekt hij de leefgewoonten van de koala en hogere communicatie met espressoapparaten. Lees een voorproefje.

Is het nu echt te veel gevraagd?
Wil je graag meer van hetzelfde? Dan kun je na bovenstaand boek doorgaan met het iets oudere (maart 2014) Is het nu echt te veel gevraagd? Ben je een echte Top Gear-fan? Pak dan het nog iets oudere (maart 2013) De Top Gear Jaren, achteraf een prachtige titel voor Clarksons memoires. Maar zover is het nog niet. Clarkson zal ongetwijfeld met iets nieuws komen en tot die tijd zijn deze drie titels voldoende om te bulderen van het lachen.

Peppa's rode auto
Ben je geen Top Gear fan of nog lang niet oud genoeg om zelf de tv aan te mogen doen, dan is Peppa's rode auto iets voor je. Wat een gedoe als je met je familie lekker een ritje met de auto wilt maken. De rode auto maakt rare geluiden en het dak van de blauwe leenauto wil niet dicht als het gaat regenen!

Hier vind je een overzicht van alle Hebban Vandaag-artikelen en inspiratieboeken.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Clarkson wil niet meer

 

Gerelateerd

Over

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson is ongetwijfeld de bekendste autojournalist ter wereld en presen...

Gesponsorde boeken