Hebban vandaag

Listmania /

De 7 prachtigste Feelgood romans van augustus

Ben je op zoek naar een opwindende, ontroerende of grappige Feelgoodroman om tijdens je vakantie te lezen? Hebban maakte een selectie voor je van de 7 prachtigste Feelgoodromans die in augustus verschijnen.

De bestemming van Marique Maas (3 augustus)

Achter het pseudoniem Marique Maas gaat thrillerschrijfster Esther Verhoef schuil. Naar eigen zeggen schrijft ze onder pseudoniem om in alle vrijheid het genre van het erotische boek te verkennen.
De bestemming is het derde deel in de serie Muren van glas. Na de kennismaking tussen Nadine en Daniel merkte Nadine dat ze de grip op haar leven verloor. Er zat voor haar niets anders op dan de relatie te verbreken, maar Daniel wil haar niet opgeven. Als Nadine vervolgens de waarheid over haar verslavende minnaar ontdekt staat ze voor een moeilijke keuze. Hoe zal het Nadine en Daniel in De bestemming vergaan?

Het familiehuis van Courtney Miller Santo (3 augustus)

Courtney Miller Santo is een Amerikaanse schrijfster gezegend met goed gevoel voor humor. In de bio op haar website doet ze een paar grappige bekentenissen. Zo is ze afgestudeerd in journalistiek en Rusland studies, is Anna Karenina haar favoriete boek maar heeft ze Gone by the wind 12 keer gelezen. Ze schrijft vijf dagen per week en leest dagelijks.
Het familiehuis is het huis van de grootmoeder van Lizzie, Elyse en Isobel die niet alleen nichtjes zijn, maar ook al sinds hun jeugd onafscheidelijke vriendinnen. Als Lizzie hoort dat het huis van haar grootmoeder gesloopt dreigt te worden, trommelt ze de anderen op en met zijn drieën vertrekken ze naar Memphis om dat te voorkomen.
Daar worden de drie jonge vrouwen geconfronteerd met geheimen uit het verleden die hun toekomst ­bedreigen. 

Lief. Q een maand later van Jackie van Laren (4 augustus)

Jackie van Laren is het pseudoniem van Jacqueline Remmers. In de Q-trilogie komen twee van de passies van deze uitgeefprofessional samen: muziek en verhalen. Nina is op zoek naar een burgerlijk bestaan compleet met baan, huis en man en krijgt een baan als personal assistent van Wessel Quist, bijnaam Q, de beroemde trance-dj. Hij wil alles behalve een burgerlijk bestaan. Desondanks krijgen ze een heftige relatie. In Lief, het tweede deel van Q-trilogie heeft Q Nina weggestuurd. hun relatie lijkt over en uit. Als Nina echter door oud-collega Leo wordt meegenomen naar de uitreiking van een prestigieuze dance-award, waar Q voor genomineerd is, merkt ze dat de aantrekkingskracht tussen haar en Q nog geen spat verminderd is…

Het meisje en de miljonair – Jessica Clare (13 augustus)

Onder de naam Jessica Clare schrijft de Amerikaanse bestsellerauteur Jill Miles erotische romantische boeken, zoals de serie De miljonairsclub. Daarnaast heeft ze nog een pseudoniem Jessica Sims. Die naam gebruikt ze voor haar romans die wat meer bovennatuurlijk, grappig en een beetje sexy zijn.

Het meisje en de miljonair is het tweede deel in De miljonairsclubserie. De miljonairsclub is een geheim genootschap van 6 miljonairs die allemaal schathemelrijk zijn. Ze willen koste wat het kost succesvol zijn. Alleen in de liefde lukt het niet altijd...
Vastgoedmagnaat Hunter Buchanans duistere verleden heeft hem getekend. Al leeft hij als een koning op het royale landgoed van zijn familie, zijn dagen brengt hij door in eenzaamheid. Op het gebied van de liefde heeft Hunter het al bijna opgegeven — tot hij een bijzondere, roodharige schoonheid ontmoet en een ingewikkeld plan smeedt om haar te strikken.

Honingzoete dagen van Sarah-Kate Lynch (18 augustus)

Sarah-Kate Lynch is reisverslaggever, columnist en auteur van onder meer feelgoodromans. Haar thuisbasis is Nieuw-Zeeland waar ze is geboren en getogen. 
In Honingzoete dagen heeft Cherie-Lynn 'Sugar' Wallace een mooi systeem bedacht. Haar bijen bepalen elke lente waar ze naar toe gaan en Sugar volgt ze. Dit jaar, toen ze koningin Elizabeth VI op de oude landkaart neerzette, bleek New York haar bestemming. Daar aangekomen loopt ze behalve haar nieuwe buren – de schuwe Ruby, Lola en haar dochtertje, chefkok Nate die niet van mensen houdt en de werkloze oud-portier George – vrijwel meteen de knappe Schot Theo tegen het lijf. Hoewel hij haar hart sneller doet kloppen, weigert ze daaraan toe te geven. Sugar gelooft niet meer in de liefde, maar haar bijen wel...

Schijnbaar perfect van Abbi Glines (19 augustus)

In Amerika stegen de verkoopcijfers gigantisch toen van Abbi Glines ongekuiste versies van haar romantische romans verschenen. Haar romans verschijnen vrijwel allen in series, genaamd Rosemary Beach, Vincent Boys, Existence en Sea Breeze.
De nieuwste serie van haar hand The Field Party zal een YA-serie zijn, waarvan het eerste deel in de herfst verschijnt in Amerika.
Schijnbaar perfect is een deel uit de Rosemary Beach serie.
Woods had zijn hele leven al uitgestippeld in Schijnbaar perfect. Opklimmen binnen het familiebedrijf, trouwen met een rijk meisje en doen alsof rijkdom en privileges zijn ideaal waren. Maar toen kwam Della in beeld, een prachtige, imperfecte vreemdelinge die zijn hart veroverde. Woods is bereid alles voor haar op te offeren, ook als hij door het plotselinge overlijden van zijn vader samen met zijn moeder verantwoordelijk wordt voor het familiebedrijf.

De getijdewachters van Lisa Chaplin (19 augustus)

Lisa Chaplin schreef tot nu toe hedendaagse romantische boeken onder pseudoniem. De getijdewachters is het eerste boek dat ze onder haar eigen naam schrijft.
Uitgeverij Karakter noemt De getijdewachters "
een meeslepende roman, rijk aan historische details, spanning en romantiek, en geschikt voor een breed en groot leespubliek". Het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal gaat over een jonge vrouw die haar leven op het spel moet zetten als spionne om Napoleons invasie van Groot-Brittannië tegen te houden in de winter van 1803. Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: De 7 prachtigste Feelgood romans van augustus

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken