Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'De doden hebben geen verhaal' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is aanmelden mogelijk voor deelname aan Hebban Thriller leesclub 'De doden hebben geen verhaal' van de Noorse auteur Gard Sven. Een prachtig debuut dat de ene na de andere grote prijs in de wacht sleepte.

De doden hebben geen verhaal
Enkele weken nadat er in het bosrijke gebied rond Nordmarka oude botresten werden gevonden, vermoedelijk uit de Tweede Wereldoorlog, wordt oud-verzetsman Carl Oscar Krogh dood aangetroffen in zijn huis. De Oslose inspecteur Tommy Bergmann en zijn team onderzoeken het verband tussen beide zaken. Ze ontdekken dat Krogh tijdens de oorlog de rechterhand was van de legendarische verzetsstrijder Kaj Holt. Hij was tevens een van de laatste personen die probeerde de toedracht van Holts mysterieuze dood in 1945 te achterhalen. Alle historische documentatie is echter spoorloos verdwenen, en in het web van leugens en bedrog waarin Bergmann belandt, ontdekt hij dat liefde en verraad hand in hand gaan.

Gard Sveen
Gard Sveen (1969) werkt als senior adviseur bij het Noorse ministerie van Defensie. Zijn debuut De doden hebben geen verhaal werd bekroond met zowel de Gouden Revolver, de prijs voor de beste Noorse thriller van het jaar, als de prestigieuze Glazen Sleutel, voor de beste Scandinavische thriller van het jaar. Als kers op de taart ontving Sveen onlangs ook nog de Maurits Hansen Award voor het beste Noorse thrillerdebuut.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale aanmeldformulier volledig in. Je vindt het formulier via deze link: Aanmeldformulier Hebban Thriller leesclub
2. Vul in het tekstveld in waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen

Let op!!:
• De aanmelding sluit op maandag 2 maart 2015 om 12:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
• Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban|Crimezone.nl van het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.

Uitgeverij AW Bruna stelt 15 vooruitleesexemplaren beschikbaarOver de auteur

Cees van Rhienen

336 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'De doden hebben geen verhaal' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Gard Sveen

Gard Sveen

Gard Sveen (1969) is een Noorse auteur en tevens werkzaam als senior adviseur bi...