Hebban vandaag

Community /

De Hebban Reading Challenge 2022 is gestart!

door Hebban Crew 73 reacties
Meer én leuker lezen. Al zes jaar lang helpt de Hebban Reading Challenge een groeiend aantal leden om meer tijd te besteden aan het lezen van boeken. Of het er nu vijf, dertig of honderd zijn, ook in 2022 inspireren en enthousiasmeren we elkaar om vooral met veel plezier te blijven lezen. Meld je nu aan voor de Hebban Reading Challenge 2022 en maak van dit jaar je leukste leesjaar ooit!

De Hebban Reading Challenge is er voor iedereen, van de veellezers die graag willen weten hoeveel boeken ze eigenlijk lezen per jaar tot de mensen die een stok achter de deur nodig hebben om het leesplezier te (her)ontdekken en meer boeken op te pakken. Je kunt de Hebban Reading Challenge naar eigen smaak inrichten en zo eenvoudig of uitdagend maken als je zelf wilt.

Hebban Reading Challenge 2022

Stel je leesdoel in

Met deze stap ben je direct deelnemer van de Hebban Reading Challenge: vul het aantal boeken in dat je in 2022 wilt gaan lezen. Dit leesdoel kun je op elk gewenst moment aanpassen. Begin je pas met regelmatig lezen? Ga dan bijvoorbeeld voor 4 boeken, eentje per kwartaal, of 12 boeken, eentje per maand. Ben je al een veellezer? Ga voor 52 boeken, eentje per week, of schat je leesdoel gebaseerd op het aantal boeken dat je vorig jaar hebt gelezen. Het is een uitdaging die je vooral met jezelf aangaat, dus kies het aantal boeken dat jou het hele jaar zal motiveren.

Laat je inspireren

Vind jij het ook zo heerlijk om jouw voortgangsbalk te bekijken op Mijn Hebban in je profiel, maar kost het je weleens moeite te bepalen wat je volgende boek zal zijn? Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en de lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken. Lees de artikelen op Hebban, ontdek boekenlijsten, lees recensies en interviews, bekijk de meest gelezen boeken en struin door de titels die binnenkort verschijnen.

Tip: Zorg ervoor dat je de Hebban Challenge-nieuwsbrief in je persoonlijke profiel aan hebt staan, dan blijf je op de hoogte van de leukste exclusieve acties.

Daag jezelf (nog meer)uit

Ben je al een gevorderde Hebban Reading Challenge deelnemer en wil je meer uitdaging naast het halen van je jaarlijkse leesdoel? Ook dit jaar zorgt Hebban voor een checklist, waarbij je 52 categorieën kunt afvinken. Het hele jaar door inspireren we je met leestips en uitdagende zoektochten naar het ideale boek. Je kunt de checklist links laten liggen, alleen gebruiken voor inspiratie of de uitdaging aangaan alle categorieën af te vinken - de keuze is aan jou!Over de auteur

Hebban Crew

2262 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Hebban Reading Challenge 2022 is gestart!