Hebban vandaag

Leesclubs /

'De hondenmoorden' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 146. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'De hondenmoorden' van Jens Henrik Jensen.

De hondenmoorden
Niels Oxen, de hoogst onderscheiden soldaat die ooit in het Deense leger gediend heeft, is aan lager wal geraakt. In de hoop zijn innerlijke demonen af te schudden, reist hij af naar het noorden. Daar wil hij zijn kamp opslaan in de bossen en een eenvoudig leven leiden. Zijn droom verandert in een nachtmerrie als hij opeens beschouwd wordt als hoofdverdachte van de moord op een voormalig ambassadeur. De veiligheidsdienst is opvallend snel na de moord ter plaatse, en voordat Oxen ook maar iets heeft kunnen inbrengen is hij samen met de onorthodoxe agent Margarethe Franck betrokken bij het onderzoek naar een serie mysterieuze moorden. Het verbindende element: opgehangen honden.

Jens Henrik Jensen
Jens Henrik Jensen is journalist en thrillerschrijver. In 1997 debuteerde hij met Wiener Ringen, in hetzelfde jaar volgde Heks van Kraków, waarvoor hij een jaar lang in het Poolse Kraków veldwerk verrichtte. In 1999 verscheen Hofnar in Moermansk.

Uitgeverij AW Bruna stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek.

Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in. Je vindt het digitale inschrijfformulier in de rechterkolom
2. Vul in het opmerkingenveld 1) je leeftijd in 2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en 3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op zondagavond 2 augustus 2015 om 24:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.
Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'De hondenmoorden' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen (1963), is een Deense journalist en schrijver. Als journalist...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken