Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

De loser op z'n best

Graphic novels voor kinderen zijn hotter dan hot! Na o.a. ‘Het leven van een loser’, ‘Dagboek van een muts’ en ‘Flip Fiasco’ verscheen in 2014 het populaire ‘De loserlijst’. Nu is anti-held Dennis Koning terug met deel twee, ‘Wraak’, dat vanaf 17 maart te koop is. Deze loser schopt het echter wel tot Boek van de Week op Hebban Junior!

In boek één kwam Dennis erachter dat Chantal zijn naam op de loserlijst in de meiden-wc had gezet. Hij en zijn vriend Jasper móesten van die lijst af zien te komen. Maar hoe? Een ware nachtmerrie begon…  

Over Wraak:
In het nieuwe deel van De loserlijst, Wraak, komt er een nieuwe jongen op school: Theo. Hij is zo ongelofelijk cool dat Dennis besluit om hem in de gaten te houden. Maar wanneer blijkt dat hij in Theo's aanwezigheid totaal verbleekt, nee, onzichtbaar is, wordt het Dennis te gortig. Zo maakt hij immers geen schijn van kans bij zijn grote liefde Linde Vrolik. Dennis opent de aanval op Theo, zodat Linde wel helemaal hoteldebotel moet worden op hem.

Voorproefje:
Dit nieuwe deel is, zoals het een graphic novel betaamt, voorzien van vele hilarische en vrolijke tekeningen. Ook deze illustraties zijn van de hand van schrijfster H.N. Kowitt. Een voorproefje van het boek is te zien in onderstaande video én hier te bekijken in een leuk leesfragment. 

Giveaway:
Ben jij benieuwd naar de avonturen van deze 'loser', of wil je weten hoe het afloopt met Dennis, Linde en Theo? Doe dan gauw mee aan deze gave winactie: van Uitgeverij De Fontein mogen we namelijk drie pakketjes weggeven, met daarin deel 1 én 2 van de Loserlijst-serie! Klik op het kader rechts van dit artikel om kans te maken op deze fantastische prijs.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: De loser op z'n best

 

Gerelateerd

Over

H.N. Kowitt

H.N. Kowitt

H.N. (Holly) Kowitt schreef meer dan veertig kinderboeken. Ook tekent ze heel gr...

Gesponsorde boeken