Advertentie

Hebban vandaag

Community /

De nieuwsbrieven, alerts en notificaties van Hebban

door Hebban Crew 8 reacties
We sturen inmiddels maandelijks een half miljoen nieuwsbrieven uit. Dat doen we niet zonder reden. We willen onze lezers graag alle informatie geven om tot de beste keuze voor hun volgende boek te komen. En hoe beter geïnformeerd je bent, hoe groter de kans is dat je daarmee ook daadwerkelijk je volgende favoriete boek ontdekt. Om het overzichtelijk te houden besteden we vandaag wat aandacht aan alle verschillende nieuwsbrieven en leggen we je uit hoe je je kunt aan- en afmelden.

Hoewel de meeste nieuwsbrieven ook zonder een Hebban-account ontvangen kunnen worden, gaan we er in dit artikel vanuit dat je wel een account hebt. De nieuwsbrieven met een * erachter zijn ook zonder account te ontvangen. Wil je graag nu een account aanmaken, zodat je naast het ontvangen van de de nieuwsbrieven ook gebruik kunt maken van de boekenplanken op Hebban, mee kunt doen aan winacties en leesclubs en recensies kunt schrijven? Dat kan snel en gratis!

Hebban Lunchupdate *

De Lunchupdate is onze dagelijkse nieuwsbrief en de belangrijkste als je echt niks wilt missen van wat er op Hebban gebeurt. Elke dag, ook in het weekend, maken we een overzicht van de gepubliceerde artikelen, zetten we de belangrijkste nieuwtjes vanuit andere media op een rijtje, tonen we je alle Hebban-recensies in de laatste 24 uur, laten we je de belangrijkste boeken van de dag zien en zie je onze meest recente giveaway. De Lunchupdate wordt zeven dagen per week tussen 12 en 1 uur verzonden.

Meld je aan voor de Lunchupdate

Mijn Hebban nieuwsbrief

Als je Hebban actief gebruikt en je virtuele boekenplanken vult met boeken die je graag wilt lezen en de boeken die je gelezen hebt een sterwaardering geeft, dan kunnen we je boeken tippen die mogelijk ook in jouw straatje passen. De Mijn Hebban-nieuwsbrief wordt daarom ook weleens de ‘Hebban tipt’ (persoonlijke aanbevelingen) nieuwsbrief genoemd. We bekijken ook welke auteurs je volgt en leuk vindt, zodat we je tijdig kunnen informeren over nieuw werk. De Mijn Hebban nieuwsbrief wordt op zondag verzonden.

Meld je aan voor Mijn Hebban nieuwsbrief

Deze week - verwacht nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste verschijningen in je favoriete genre(s) dan kun je je aanmelden voor de wekelijkse verwacht nieuwsbrieven die we elke maandag versturen (mits er die week voldoende titels verschijnen in dat genre). De genrespecialisten op de Hebban-redactie filteren het aanbod voor je, zodat er een overzichtelijk lijstje ontstaat. Het complete overzicht van nieuwe boeken vind je natuurlijk terug in ons verwachte boeken-overzicht. Er zijn verwacht nieuwsbrieven voor literatuur, thrillers, feelgood, YA, Fantasy & SF, non-fictie, culinair en junior (kind & jeugd). 

Meld je aan voor een of meer van de acht verschillende Verwacht-nieuwsbrieven

Genre nieuwsbrieven *

Naast de Hebban Lunchupdate waarin we dagelijks content voor je verzamelen, is er ook een wekelijkse verzamelnieuwsbrief onderverdeeld in de Hebban genregroepen (literatuur & romans, thrillers & spanning, YA en non-fictie). De genrenieuwsbrieven bevatten naast de artikelen en recensies van de afgelopen zeven dagen vaak ook exclusieve giveaways. De verschillende genrenieuwsbrieven worden meestal op donderdag, vrijdag en zaterdag verzonden.

Meld je aan voor een of meer van de genrenieuwsbrieven

Ebook prijsalerts

Als je weleens ebooks leest dan is dit dé nieuwsbrief voor jou! Elke dag scant Hebban de prijzen bij de bekendste ebookaanbieders zoals Bol.com, ebook.nl en Apple. Op het moment dat we zien dat een ebook (tijdelijk) in prijs is verlaagd en we vinden dát boek terug in jouw digitale boekenkast op Hebban op het plankje ‘Wil ik lezen’ sturen we je zo snel mogelijk een alert per mail. Deze gratis service kan je vele euro's besparen! Of en hoe vaak je deze alerts ontvangt hangt natuurlijk af van het aantal boeken op je plankje en de beschikbare aanbiedingen.

Meld je aan voor de Ebook prijsalerts nieuwsbrief

Leesclubnieuwsbrief

Vind je het leuk om met onze Hebban Leesclubs mee te doen, dan is deze nieuwsbrief ook interessant voor jou. Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en informeert je over de stand van zaken rondom de leesclubs. Niet alleen de eindverslagen, maar natuurlijk ook de nieuwe inschrijfformulieren vind je hier terug.

Meld je aan voor de Leesclubnieuwsbrief

Reading Challenge nieuwsbrief

Als je meedoet aan de Hebban Reading Challenge dan geven we je met enige regelmaat extra leesinspiratie tijdens ons Challenge-weekenden. Tussendoor proberen we je via deze nieuwsbrief te verrassen met mooie (vaak exclusieve) giveaways en interessante boekenlijsten om je te helpen je persoonlijke leesuitdaging te halen. Lees jij de wereld rond via de landenchallenge of vul je je Challenge anders in? Hier moet je zijn.

Meld je aan voor de Hebban Reading Challenge nieuwsbrief

De Luisterboeken nieuwsbrief *

Onze meest recente aanwinst in voorbereiding op de Week van het Luisterboek is de Luisterboeken nieuwsbrief. Luisterboeken zijn niet meer weg te denken uit het lezersveld. In de auto, lekker thuis op de bank, tijdens het sporten of huishouden zet je lekker een luisterboek op. Laat je voorlezen. Wij houden je op de hoogte van nieuwe titels en ontwikkelingen op het gebied van luisterboeken. De eerste Luisterboeken nieuwsbrief wordt binnenkort verzonden.

Meld je aan voor de Luisterboeken nieuwsbrief

Notificaties

Als je heel actief bent op Hebban dan zul je ook notificaties ontvangen. Daarmee laten we je weten of er reacties zijn geweest op jouw bijdragen op Hebban, bijvoorbeeld reacties op een door jou geschreven recensie, maar ook berichten vanuit Hebban Leesclubs waaraan je meedoet. Verder kun je Hebban Spots (mini-websites binnen Hebban) volgen zodat je via een notificatie per mail op de hoogte gebracht wordt van een nieuw artikel. Elke notificatie kun je uitzetten in het notificatiebericht. Je ontvangt dan geen verdere notificaties over de betreffende spot of artikel. Je kunt in Mijn Hebban ook instellen dat je helemaal geen notificaties wenst te ontvangen.  

Meld je aan voor mailnotificaties

Aan- en afmelden

Je kunt je voor elke nieuwsbrief via de uitschrijflink in de nieuwsbrief zelf uitschrijven. Maar let op, je schrijft je dan alleen uit voor die betreffende nieuwsbrief. Heb je een Hebban-account dan kun je alle nieuwsbrieven en notificaties op één plek beheren. Bekijk in een handig overzicht op welke nieuwsbrieven je wel of niet bent geabonneerd en wijzig het naar jouw specifieke voorkeuren. Je vindt deze link ook via je profielmenu (klik op je profielfoto rechtsboven in de hoek) onder het kopje 'Mijn nieuwsbrieven'.

Bekijk mijn nieuwsbrieven met account

We zijn benieuwd naar jouw mening over onze nieuwsbrieven!

Laat ons weten wat je vindt van de Hebban Nieuwsbrieven en je maakt kans op een van de vijftig gesigneerde exemplaren van Schuim der aarde van Roxane van Iperen, het best beoordeelde leesclubboek van het afgelopen jaar.

Je kunt meedoen tot en met 30 april a.s. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Naar het onderzoekOver de auteur

Hebban Crew

2129 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De nieuwsbrieven, alerts en notificaties van Hebban

 

Gesponsorde boeken