Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

De Thriller Weken Top 10

door Hebban Crew 2 reacties
Tijdens de Thriller Weken van 1 tot en met 19 juni draait het allemaal om het spannende boek. Onderstaande Thriller Top 10 is samengesteld uit tien actuele titels die geen enkele spanningsliefhebber mag missen.

(127)
Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken – échte slechteriken – en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.
(133)
Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.
(908)
Anna Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.
(161)
Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.
(131)
Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van de eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een vastgebonden man met een zak over zijn hoofd.
(84)
Befaamd auteur Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen, vraagt zijn penvriendin Nicky Hunter om zijn biografie te schrijven. Waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?
(79)
King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.
(316)
De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Het team van politie-inspecteur Mina Dabiri roept voor deze zaak de hulp van mentalist Vincent Walder in.
(150)
Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?
(88)
Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?
(133)
Lees de vijf korte verhalen van bekende Nederlandstalige thrillerschrijvers in dit gratis ebook ter gelegenheid van de Thriller Weken 2024. Een cadeau van je favoriete boekhandel!Over de auteur

Hebban Crew

2561 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Thriller Weken Top 10

 

Gerelateerd