Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

De Week van de Debutant 2018 komt eraan!

door Hebban Crew 4 reacties
Vanaf zaterdag richten we de spotlights een week lang op debuterende schrijvers. Hebban organiseert dan alweer de derde editie van de Week van de Debutant.

Wat kun je verwachten? 

Heel veel debutanten komen aan bod, waaronder natuurlijk de twaalf genomineerden voor de Hebban Debuutprijs 2018. We hebben gezocht en gevonden: de negentien succesvolste debuten van dit millennium! Dat zijn alvast mooie titels voor op je FOMOC-leeslijst. (Fear of Missing Old Classics, red.). We gaan bijzondere leesclubs organiseren, publiceren een paar mooie interviews en vertellen je welke debuten je volgens onze recensenten dit jaar moet lezen. Het wordt een prachtige week voor iedereen die van nieuwe boeken ontdekken houdt. 

Open podium

Ben je debuterend auteur, of ervaren schrijver, uitgever of redacteur, boekverkoper of lezer en heb je een verhaal te vertellen over debuten, debuteren of jouw eerste keer in het bijzonder? Stuur je column van maximaal 400 woorden uiterlijk 25/6 naar vandaag@hebban.nl. De beste, leukste en grappigste columns publiceren we natuurlijk op Hebban en nemen we op in de lunchupdate. 

#openpodium #schrijvenoverdebuteren #mijneerstekeer #weekvandedebutantOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Week van de Debutant 2018 komt eraan!

 

Overig

Hebban Debuutprijs 2018 | De genomineerden

op 19 juni 2018 door Hebban Crew 12 boeken 7 volgers 0 reacties 1 like
Gesponsorde boeken