Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Deze 9 thrillers moet je lezen volgens Hebban recensenten!

door Soraya Vink (crew) 14 reacties
Ieder jaar verschijnen er stapels met thrillers en kijken onze Hebban recensenten kritisch naar de spannende boeken die hier op de markt komen. Deze 9 thrillers kregen in het eerste halfjaar van 2017 een uitstekende beoordeling op je favoriete boekensite.

Sluipend gif

#1 Sluipend gif van Corine Hartman

Corine Hartman geldt als één de meest populaire thrillerschrijfsters van Nederland en sloeg na haar succesvolle reeks rond seriepersonage Jessica Haider een andere weg in. In Sluipend gif, een psychologische thriller pur sang, baseerde ze haar plot op een waargebeurd drama dat in Frankrijk plaatsvond. ‘Wat me het meest triggerde, was iets dat ook in een artikel over dat drama werd gezegd: dat de inwoners er al die jaren niets van hebben gemerkt. Hoe is het mogelijk! Ik ben zelf opgegroeid in een dorp, en terwijl ik herinneringen ophaalde aan hoe het daar was, bedacht ik dat het daar misschien wel om ging: in zo’n klein dorp werd veel óver elkaar, maar niet mét elkaar gepraat. Ze hebben het niet wíllen zien,’ verklaarde de schrijfster in een interview met Hebban.   

Hebban recensent Koen Chevalier prijst Hartman om haar veelzijdigheid, dat ook in deze thriller naar voren komt: 'Met dank aan een zorgvuldig opgebouwd plot, de levensecht neergezette personages en de subtiele onderhuidse spanning die zich als een sluipend gif - what’s in a title - langzaam maar zeker in het hoofd van de lezer nestelt.'

Lees de volledige recensieOver de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Deze 9 thrillers moet je lezen volgens Hebban recensenten!

 

Gesponsorde boeken