Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Doe mee aan het Hebban Lezersonderzoek 2017

door Hebban Crew 87 reacties

Met nog een maandje te gaan loopt ons leesjaar langzaam maar zeker af. Tijd om eens een blik te werpen op je persoonlijke boekencollectie van 2017. Wat las je? Wat kocht je? Wat leende je? Wat zijn je goede leesvoornemens voor 2018? Doe mee aan het Hebban Lezersonderzoek 2017. Rond de kerstdagen maken we de resultaten bekend.

Hoeveel boeken las jij in 2017? Uit welke genres las jij minimaal één boek? Waar kocht jij jouw boeken, of leende je ze? Maakte je dit jaar gebruik van een abonnements- of streamingdienst? En de grote vraag: hoe vaak was jij op Hebban te vinden? En wat zijn jouw goede leesvoornemens voor 2018? We willen alles van je weten! 

Het is niet alleen leuk voor jezelf om een moment te nemen om te reflecteren op jouw leesjaar 2017, maar ook interessant om te weten hoe andere lezers hun jaar besteedden. Uit alle antwoorden stelt de Hebban-redactie een inspirerend artikel met resultaten samen dat rond de Kerstdagen op je favoriete boekensite te vinden is.

Voor wie zijn kast nog wil aanvullen met nieuwe titels is er ook goed nieuws: door het invullen van de vragenlijst maak je meteen kans op een boekenpakket. Waar wacht je nog op?

Klik hier voor  het Hebban Lezersonderzoek 2017 en maak kans op een mooi boekenpakket!Over de auteur

Hebban Crew

1338 volgers
50 boeken
0 favorieten


Reacties op: Doe mee aan het Hebban Lezersonderzoek 2017