Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Laat weten wat je vindt van 'Een fractie van het geheel'

door Debbie (Hebban Crew) 71 reacties
Alleen afgelopen weekend kon je het gratis ebook 'Een fractie van het geheel' downloaden. Ben jij aan het lezen? We horen graag wat je van het boek vindt. Over een week kun je genieten van een sneak preview van de nieuwe roman van Toltz, Moeras. En we starten dan ook een Hebban Leesclub!

Over Een fractie van het geheel

Moet Jasper Dean zijn paranoïde vader Martin haten of houdt hij eigenlijk zielsveel van hem? Moet hij medelijden met hem hebben of hem vermoorden? Zijn vader, een maniakale, onaangepaste filosoof die altijd krampachtig probeert het leven te analyseren, maakt zijn zoon tot onwillig klankbord voor al zijn bevindingen. Martin Dean probeert zijn leven lang uit de schaduw van zijn broer te stappen: de succesvolle, populaire sportheld annex topcrimineel Terry Dean.

Na zijn vaders dood blikt Jasper terug op het excentrieke leven van zijn vader, een man die iets groots en meeslepends wilde nalaten aan een wereld die hij tot in het diepst van zijn ziel verachtte.

Moeras

Ontdek je na het lezen van Toltz' debuut dat je zijn schrijfstijl geweldig vindt, dan hebben we later in de maand nog een buitenkansje voor je. Niet alleen wordt er een voorpublicatie van Moeras geplaatst in september, ook kun je je vanaf 16 september inschrijven voor een Hebban Leesclub met Moeras.

Gratis ebooks

Heb je de aankondiging op 1 september voor dit gratis ebook gemist en heb je het ebook afgelopen weekend ook helemaal gemist, treur niet. We hebben regelmatig geweldige mooie acties samen met uitgeverijen. Zorg dat je de dagelijkse Lunchupdate in je mailbox ontvangt, om helemaal niets te missen.

Of schrijf je in voor een van de vele winacties en leesclubinschrijvingen!Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Laat weten wat je vindt van 'Een fractie van het geheel'

 

Gerelateerd

Over

Steve Toltz

Steve Toltz

Steve Toltz (1972, Sydney) veroverde in 2008 de wereld met de prettig gestoorde ...

Gesponsorde boeken