Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Ebookactie: de nieuwste thriller van Tess Gerritsen voor € 5,99 (met cadeautje)

door Hebban Crew 7 reacties
Een nieuwe exclusieve ebook sale op Hebban! Zojuist is de nieuwe thriller van Tess Gerritsen verschenen. In de Hebban BesteBoekenStore koop je dit ebook alleen dit weekend voor slechts € 5,99. Je krijgt hierbij de succesthriller 'De Chirurg' cadeau om weg te geven aan een vriend of vriendin. Lees snel verder!

De redactie van Hebban selecteert regelmatig bijzondere titels voor een exclusieve kortingsactie. De Hebban BesteBoekenStore is een samenwerking met Overamstel Uitgevers.

Thrillerschrijfster Tess Gerritsen is inmiddels al dertig jaar actief en bracht tientallen spannende verhalen die lezers wereldwijd aan het boek gekluisterd houden. Na het overrompelende succes van haar medische thriller Hartslag (1996), legde de voormalig interniste zich volledig toe op haar schrijverscarrière en de uitbreiding van haar thriller oeuvre. De meeste populariteit vergaarde ze met haar seriepersonages Rizzol en Isles.

Rechercheur Jane Rizzoli en forensisch onderzoeker Maura Isles zijn werkzaam in hetzelfde vakgebied in hun strijd om gerechtigheid, maar bovenal vriendinnen'Jane is de harde, agressieve, blauweboordenagent', aldus Gerritsen over haar karakters. 'En Maura is de elegante en logisch denkende "Mr. Spock"-wetenschapper.' Maar de tegenstelling werkt, ook op de werkvloer, en samen vormen ze de ideale partners in crime. De band tussen Rizzoli en Isles is sterker dan ooit en beruchte criminelen kunnen maar beter op hun hoede zijn voor het duo. 

Van de avonturen van het duo is een televisieserie gemaakt, die zeven seizoenen lang draaide. Gerritsen is niet betrokken bij de reeks. 'De casting is een Hollywoodkeuze', zegt ze. 'De personages verschillen van mijn boekpersonages. Zo is Jane Rizolli op tv veel knapper dan in mijn boeken. Ik zie het alsof ik de melodie heb gecomponeerd over vrouwenvriendschap. Op tv hebben ze er wat jazz aan toegevoegd.'


Voor de fans van de boekenreeks is er goed nieuws; het dynamische duo is terug! Ik weet een geheim is het twaalfde deel in de Rizolli & Isles-reeks en de flaptekst belooft een lugubere wending:

Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? Als er een tweede slachtoffer valt, weten Rizzoli en Isles dat ze snel moeten zijn. Vreemd genoeg is er iemand die denkt dat zijzelf de volgende is, want ze is op de hoogte van een geheim. Dat ze nooit aan iemand zal vertellen.Het ebook is vanaf 14 september overal te koop voor € 9,99. Alleen dit weekend koop je het, exclusief in de Hebban BesteBoekenStore, voor slechts € 5,99. Koop je het ebook van Ik weet een geheim, dan kun je het ebook van De chirurg (het eerste deel uit de reeks) cadeau doen aan vriend(in). 

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

  • Surf naar de BesteBoekenStore en bestel het ebook. Je kunt het na betaling direct downloaden. 
  • Op het e-mailadres dat je gebruikt bij je bestelling ontvang je uiterlijk dinsdag 19 september een e-mail met de vraag een e-mailadres van een vriend of vriendin aan ons door te geven. 
  • Deze vriend of vriendin ontvangt op dit e-mailadres een persoonlijke link voor het gratis downloaden van De Chirurg van Tess Gerritsen. 

 

Direct bestellenOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ebookactie: de nieuwste thriller van Tess Gerritsen voor € 5,99 (met cadeautje)

 

Gerelateerd

Over

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen (1953) is een Chinees-Amerikaanse thrillerschrijfster. Ze is van...

Gesponsorde boeken