Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

'Een single zou zomaar eens een Rutte kunnen worden'

door Hebban Crew
Zijn favoriete boek is Het Bureau van J.J. Voskuil en herleest hij nu al voor de derde keer. Hij houdt van de Toppers en gaat al tientallen jaren met dezelfde vriendengroep skiën in Zuid-Duitsland. En ja, hij heeft al sinds zijn studiejaren geen langdurige relatie meer gehad. Bekentenissen die Mark Rutte deed in het tv-programma Zomergasten.

'Het laatste taboe in Nederland is: alleenstaand zijn', voegde de premier er ook nog eens aan toe. Zelfs als je een stralende, succesvolle, spontane minister-president bent, denken mensen nog steeds: er moet toch iets mis zijn, want hij is single.

Een achterhaald uitgangspunt, stelt uitgeverij Brandt, snel en slim inhakend op de VPRO-kijkcijferhit van zondagavond (overigens trok Heel Holland Bakt 2,5 keer zo veel kijkers...). Dat uitgangspunt is gebaseerd op een verouderd ideaal (een leven lang met één partner), ooit bedacht op basis van praktische en economische redenen die nu niet meer gelden.

Volgens de uitgeverij zouden alleenstaanden (maar zij niet alleen) het boek van ervaringsdeskundige Alexandra Heering eens moeten lezen. In haar Single geluk doorbreekt zij dat taboe. Een handboek voor singles in de 21e eeuw waarin ze de onbelichte voordelen van ongebondenheid in kaart brengt en laat zien dat juist in periodes van vrijheid je persoonlijkheid tot volledige ontplooiing kan komen. De uitgeverij: 'Lezers zouden zomaar eens een Rutte kunnen worden.'

Bron: PersberichtOver de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 'Een single zou zomaar eens een Rutte kunnen worden'

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken