Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Een veilig huis

Begin deze maand verscheen bij The House of Books 'Een veilig huis', de Nederlandse vertaling van Ann Leary's bestseller 'The good house'. De roman wordt verfilmd met Meryl Streep en Robert de Niro in de hoofdrollen. Hebban zet centraal en mag weer uitdelen!

Over dit boek:
De felle en onafhankelijke Hildy is makelaar in een stadje in de buurt van Boston. Vroeger kon ze iedereen onder de tafel drinken, maar sinds haar twee dochters haar naar een kliniek hebben gestuurd is ze van de drank af - bijna dan. Hildy voelt zich eenzaam en onbegrepen. Tot ze bevriend raakt met Rebecca, een van haar cliënten. Samen delen de vrouwen hun zorgen en praten over Rebecca's geheime affaire, bij het haardvuur, met een stiekeme fles wijn. Hildy's oude liefde Frank probeert haar te waarschuwen voor Rebecca, die een ziekelijke en gevaarlijke Fatal Attraction-achtige obsessie aan het ontwikkelen is.

'Ik ging de pagina's steeds sneller omslaan. Een one of a kind hoofdpersoon. Zó levensecht dat ze iemand zou kunnen zijn die je zelf kent.' - Jodi Picoult

'Indringend en geestig, met een duister randje.' - The New York Times

'Scherp, met een meesterlijke pen geschreven. Een zowel bedwelmende als ontnuchterende roman.'
- People ****

Over de auteur:
Ann Leary woont met haar gezin op een kleine voerderij in Connecticut. Een veilig huis is haar tweede roman. De filmrechten zijn verkocht aan Filmnation Entertainment.

Ben jij benieuwd naar deze roman?
Lees hier de eerste twee hoofdstukken van Een veilig huis.

Giveaway!
In samenwerking met The House of Books verloten we een aantal exemplaren van Een veilig huis ! Om mee te doen aan deze giveaway klik je op het giveaway-kader rechts van dit artikel.     Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Een veilig huis

 

Gerelateerd

Over

Ann Leary

Ann Leary

Ann Leary woont met haar gezin op een kleine voerderij in Connecticut. Een veili...

Gesponsorde boeken