Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Eerste Nederlandstalige YA-boekbox verschijnt eind april

door Lindy (Hebban Crew) 2 reacties
Celebrate Books lanceert de allereerste Nederlandstalige boekbox. Deze bestaat uit een recent verschenen Nederlandstalige Young Adult-titel plus drie tot vijf cadeautjes. De eerste box verschijnt eind april en wordt samengesteld door Celebrate Books.


De Celebrate Books Box zal enkele keren per jaar verschijnen, iedere keer in een ander thema en met een nieuwe inhoud. Het eerste thema is ‘fandom’. De extra cadeaus bestaan uit bijvoorbeeld een boekenlegger, een sieraad, een ansichtkaart, een poster of een notitieblokje. Er is geen abonnement aan deze dienst verbonden: iedere box kan opnieuw los besteld worden voor 29,95 euro incl. verzendkosten. Voor Vlaamse lezers komt daar nog wel 4,95 euro aan verzendkosten bij.

Celebrate Books speelt hiermee in op het succes van de boekboxen in met name Amerika en Canada. Daar zijn ook de zogenaamde ‘unboxing’ blogs en vlogs populair, waar jongeren de inhoud van hun ontvangen box onthullen. Volgens Celebrate Books groeide ook bij steeds meer Nederlandse en Vlaamse YA-lezers de behoefte aan een Nederlandstalige boekbox en voldoet met haar box aan deze vraag.

De tweede boekbox staat gepland voor september en de derde is in de feestmaand verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op Celebrate Books.  
Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Eerste Nederlandstalige YA-boekbox verschijnt eind april

 

Gesponsorde boeken