Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Elfie Tromp schrijft Moordspel

door Hebban Crew 1 reactie
Dit jaar organiseren de Friese bibliotheken tijdens de Spannende Boeken Weken in juni voor de vijfde keer het zogenoemde Moordspel. Het verhaal voor dit spel wordt deze keer geschreven door Elfie Tromp.

Het Moordspel is een online wedstrijd van de Friese bibliotheken waarbij in juni een spannend verhaal in delen wordt gepubliceerd. Aan de hand van aanwijzingen moeten de deelnemers de dader van een moord weten te ontmaskeren. Iedereen, dus ook buiten Friesland en mensen die geen lid zijn van de bibliotheek, kan aan Het Moordspel meedoen.  

Vorig jaar schreef Olga Hoekstra een klassieke whodunit voor het Moordspel, dit jaar neemt Elfie Tromp het feuilleton voor haar rekening. 
Tromp is sinds 2013 columnist voor Metro. Haar debuutroman Goeroe verscheen in hetzelfde jaar bij uitgeverij Lebowski/Top Notch en werd genomineerd voor Beste Rotterdamse Boek. Tromp is oprichter van literair tijdschrift STRAK. Haar tweede roman Underdog is onlangs gepubliceerd en genomineerd voor de BNG Literatuurprijs. Deze maand verblijft zij drie weken als Schrijver in Huis bij een verzorgingshuis in Eindhoven. Voor Vrij Nederland schrijft zij over haar belevenissen.

In 2015 deden 2000 mensen mee aan Het Moordspel. Dit jaar wordt het spel nog breder uitgezet, aldus de organisatie.


Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Elfie Tromp schrijft Moordspel

 

Over

Elfie Tromp

Elfie Tromp

Elfie Tromp studeerde psychologie en toneelschrijven. Sindsdien is zij werkzaam ...

Gesponsorde boeken