Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Gezocht: juryleden voor de Hebban Debuutprijs 2019

door Hebban Crew 146 reacties
De Hebban Debuutprijs is de enige juryprijs van Nederland en Vlaanderen met een grote invloed van lezers en daarom zoeken we minimaal 150 lezers om deel uit te maken van de lezersjury. Wil jij helpen om de shortlist te bepalen? Geef je dan nu op!

De Hebban Debuutprijs 2019 richt zich op Nederlandstalige literaire fictie, literaire non-fictie, spanning, feelgood en young adult verschenen tussen 1 april 2018 en 1 april 2019. Een lezersjury van ca. 150 lezers beoordeelt tussen eind april en 15 juli de vijftien genomineerde titels en bepaalt de shortlist van de Hebban Debuutprijs. 

Woendag a.s. Hebban Longlist Day

Op woensdag 17 april maken we vanaf 9:30 elk half uur een nieuwe genomineerde bekend via ons Instagram-account @hebbannl en het Hebban Debuutprijs-kanaal. Volg ons via hashtag #hebbanlonglistday.

Wil jij jurylid worden?

Voldoe jij aan onderstaande voorwaarden, heb je de komende maanden tijd om minstens drie debuten te lezen en te beoordelen en wil jij samen met andere lezers de shortlist voor dit jaar bepalen? Vul dan onderstaand formulier uiterlijk 23 april a.s. in.

De inschrijving voor de lezersjury is gesloten. 

De voorwaarden  

  • Je Hebban-profiel toont aan dat je leest in verschillende genres
  • Je hebt tijd om vanaf ca. 25 april tot en met 15 juli drie boeken te lezen die je worden toegewezen door de lezersjurycoördinator.
  • Na inzending van de beoordelingsformulieren van de drie toegewezen boeken krijg je de mogelijkheid om nog 1 of 2 boeken aan te vragen om te beoordelen voor de Hebban Debuutprijs.
  • Je hebt een ereader of een andere mogelijkheid om epubs te lezen. De genomineerde titels worden als beveiligde ebooks gedistribueerd.  

 

De longlist voor de Hebban Debuutprijs wordt woensdag 17 april bekendgemaakt op Hebban. Bekijk het Debuutprijs-kanaal voor alle genomineerden.  

Naar het Hebban Debuutprijs-kanaal

De shortlist

De shortlist telt vijf boeken. De eindjury bestaat uit de Hebban Crew en een aantal boekverkopers. De juryvoorzitter wordt binnenkort bekendgemaakt. De Hebban Debuutprijs wordt in september uitgereikt aan de winnaar.

 Over de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gezocht: juryleden voor de Hebban Debuutprijs 2019