Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

'Goed volk' voor treinvolk

door Hebban Crew 1 reactie
Bij uitgeverij Magonia verschijnt op 21 april 'Goed volk', een bundel reisverhalen van Arthur Japin. De schrijver presenteert zijn nieuwe boek in de trein.

In achtentwintig reisverhalen en notities van over de hele wereld beschrijft Arthur Japin in Goed volk een bonte stoet van mensen die hun eigen weg gaan. In het boek figureren vorsten en zwervers, politici en koninginnen van de nacht, maar ook schrijvers als Alberto Moravia of Colm Tóibin. Zelfs de moeder van Poetin kruist Japins pad. 

Voor de schrijver is er geen betere plek voor de presentatie van zijn nieuwe bundel dan de trein. 'Bijzondere mensen in alle rust observeren, aanhoren en leren kennen, dat overkomt me nergens zo vanzelfsprekend als in de trein.

Japin beveelt van harte aan om de Facebookpagina van de Nederlandse Spoorwegen in de smiezen te houden. Daar krijgen de 75 grootste fans van Japin te horen in welke trein ze zich op zondag 24 april kunnen melden voor de boekpresentatie. Zij krijgen de eerste gesigneerde exemplaren uitgereikt en wonen onderweg een lezing van de schrijver bij over de mooiste reisverhalen die hij optekende. Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 'Goed volk' voor treinvolk

 

Over

Arthur Japin

Arthur Japin

Arthur Japin (1956) studeerde enkele jaren Nederlandse taal-en letterkunde en do...

Gesponsorde boeken