Hebban vandaag

Community /

Hebban trakteert! Gratis ebooks in december voor alle leden!

door Hebban Crew 14 reacties
Nog maar één nachtje slapen en dan is het zover: dan opent het eerste deurtje van de Hebban Adventskalender 2019! Heb jij je net als vele andere lezers al ingeschreven voor de nieuwsbrief, zodat je zeker weet dat je deze maand niks mist? Nee? Meld je vandaag nog aan en ontvang 24 ebooks in december!

Op zondag 1 december gaat de derde editie van de Hebban Adventskalender van start! Met deze digitale adventskalender wordt de sfeervolle decembermaand voor boekenfans nóg leuker. In de Hebban Adventskalender vind je vierentwintig deurtjes die een voor een opengezet zullen worden. Achter elk deurtje vind je een knop waarmee je jouw gratis ebook kunt downloaden. Welke dat is blijft tot het laatste moment een verrassing! Deze actie is alleen voor onze leden.

Nog geen lid? Geen probleem! Een account aanmaken is gratis en in een paar minuten gepiept.

Let op: elk cadeau is slechts één dag te downloaden, tussen 7.00 uur 's ochtends en 23.00 uur 's avonds. Wil je zeker weten dat je geen enkele dag mist? Schrijf je dan nu in voor de Adventskalender nieuwsbrief. Deze ontvang je zodra een nieuw deurtje is opengezet.

Lees hieronder hoe je je aanmeldt.

Het Adventscafé

Vind je het leuk om je Advents-ervaringen te delen met andere lezers? Breng dan ook eens een bezoekje aan het Adventscafé. De voorpret is al begonnen!

Elke dag een gratis ebook!

Hoe werkt de Adventskalender?
Van 1 t/m 24 december geeft Hebban elke dag een ebook cadeau. Het ebook is voor iedere lezer met een Hebban-account te downloaden.

Elke dag opent het deurtje van de betreffende datum om 7.00 uur 's ochtends en sluit om 23.00 uur 's avonds. Daarna is het niet meer mogelijk om het cadeau van die dag te downloaden.

Wil je geen enkel cadeau missen in december?
Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis Hebban Adventskalender-nieuwsbrief. Je ontvangt in december elke dag bericht zodra een nieuw deurtje in de kalender is geopend.

Meld je hier aan

Let op: Voor het ontvangen van de Hebban Adventskalender-nieuwsbrief heb je een Hebban-account nodig. Heb je dat nog niet, meld je dan eenvoudig aan via de groene knop.

Maak een account aanOver de auteur

Hebban Crew

2178 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban trakteert! Gratis ebooks in december voor alle leden!

 

Hebban Spots

Het Hebban Adventscafé

82 volgers

De editie 2020 van de Hebban Adventskalender is gestart. Vanaf 1 december tellen we 24 dagen af tot kerst. Elke dag staat er een mooi cadeau klaar voor alle lezers op Hebban! Lees wat je kunt...


Gesponsorde boeken