Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Happy Reading Challenge!

door Sander (Hebban Crew) 67 reacties
Gelukkig nieuwjaar! Happy Reading Challenge 2016! Pak snel je eerste boek op, want de Hebban Reading Challenge is officieel begonnen. De teller loopt, de tijd tikt weg, er zijn boeken te lezen. Elk boek dat je vanaf nu gelezen hebt, telt mee voor je Challenge-voortgang. Doe je nog niet mee aan de Challenge? Meld je dan nu nog snel aan!

De Hebban Reading Challenge is zeker geen wedstrijd, maar wel een mooie stok achter de deur om een van je voornemens in het nieuwe jaar - meer boeken lezen - in de praktijk te brengen. En Hebban en honderden andere lezers helpen je daarbij! 

Challenge-selfie

2016 is het Jaar van het Boek en dat vieren we met de start van de Challenge op de perfecte manier. Hoe kunnen we het jaar beter inluiden dan met een lezende middernachtselfie of een foto van je eerste Challenge-boek in plaats van een glas champagne? Zet je foto op Twitter of Facebook met de hashtag #hrc2016 om dit bijzondere leesjaar in te luiden. De leukste verzamelen we in een Challenge-collage! En we gooien daar nog een paar mooie prijzen tegenaan! 

Hebban Mystery Box

Voor Challengers die graag thrillers lezen hebben we een heel fijn extra cadeautje: de Hebban Mystery Box. Er worden boxen weggegeven met daarin vier thrillers van Nederlandse misdaadauteurs. Je kunt tot 4 januari aan de giveaway meedoen.

De Challenge - zo werkt het

Wil jij van 2016 je spannendste leesjaar ooit maken? Wil jij nieuwe auteurs, genres en boeken ontdekken? Wil je graag meer lezen, maar komt het er niet van? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je: de Hebban Reading Challenge 2016. 

Aanmelden voor de Challenge is makkelijk. Je bedenkt hoeveel boeken je in 2016 wilt proberen te lezen en vult dat aantal hier in. In je profiel is je voortgangsbalk te zien en je kunt het hele jaar door boeken aanvinken die je voor je Challenge wilt gaan lezen. Zodra je een boek op 'gelezen' zet, telt je Challenge-balk die mee.


FAQ

Meer uitleg en antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in de Challenge-FAQ. Heb je een vraag die daar niet beantwoord wordt, of kom je er niet helemaal uit, gebruik dan het contactformulier.


De 50 categorieën

In vijftig leescategorieën bieden we inspiratie en leestips. Je kunt de categorieën gebruiken voor je Challenge zoals je wilt. Vink ze allemaal af, of alleen de leuke, of stel je eigen categorieën vast.


Meer Reading Challenge

Er zijn nog veel meer leuke dingen te ontdekken aan de Challenge. Wat denk je van de Jokers, de Buzz, het minibieb-project, de Engelse boeken-optie... Volg de HRC2016-Page om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Happy Reading Challenge! 

 Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1056 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Happy Reading Challenge!

 

Gesponsorde boeken