Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Adventskalender Dag 11

door Hebban Crew 23 reacties
De feestmaand is begonnen en dat laat Hebban natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar maken we er zelfs iets heel bijzonders van, speciaal voor onze lezers. Tel samen met ons de vierentwintig dagen tot kerst af met de Hebban Adventskalender en héél veel mooie weggeefacties.

Hebban Adventskalender Dag 11: Bak mee met ‘Heel Holland Bakt Kerst’!  

Niet alleen voor fans van het populaire tv-programma Heel Holland Bakt hebben we vandaag een leuke verrassing, maar ook voor iedereen die graag in de keuken staat of zijn (klein-)kinderen bezig wil houden tijdens de kerstvakantie. Kosmos Uitgevers stelt speciaal voor de Hebban Adventskalender twee recepten beschikbaar uit het splinternieuwe kookboek Heel Holland Bakt Kerst! Bakkers klaar? Bakken maar!    

In Heel Holland Bakt Kerst vind je de lekkerste baksels - zoet én hartig - voor de feestdagen. Van zelfgebakken kerstkoekjes voor in de boom tot ware spektakelstukken voor bij het kerstdiner. Met kerstklassiekers als kerststol, koekhuisjes en bûche de Noël of pavlova-stapeltaart. Heel Holland Bakt staat garant voor de lekkerste baksels van Nederland.  

Ben je op zoek naar een simpel, hartig gerecht voor het kerstdiner of voor bij de borrel, dan is de Geitenkaastaart jouw ding! Voor iedereen die de gasten bij de thee op een waar spektakelstuk wil trakteren, is er de sfeervolle Kerstboom van cupcakes.  

Geitenkaastaart
Met rode biet en waterkers

Bladerdeeg is altijd goed om op voorraad te hebben, aangezien je daarvan heel snel een lekkere hartige taart kunt maken. Rode biet gaat van nature goed samen met anijsachtige smaken, zoals steranijs, dille of dragon, die de aardse zoetheid van dit knolgewas naar voren brengen.  

Bekijk het recept in de viewer

Download het recept hier

Kerstboom van cupcakes
Met botercrème en suikerparels

Heel veel kleine cakejes maken een grote: voor deze originele boom bak je maar liefst 48 cupcakes, die je versiert met botercrème en wat je verder maar wilt.

Bekijk het recept in de viewer

Download het recept hier

Recepten © Heel Holland Bakt Kerst, Kosmos Uitgevers, 2017.
Afbeelding geitenkaastaart © Woodlands Books Ltd 2014
Afbeelding kerstboom van cupcakes © Harold Pereira

Deel je jouw ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender?  

Elke dag een cadeau!

Ga naar de Hebban Adventskalender 2017Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender Dag 11

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken