Advertentie

Hebban vandaag

Opinie /

Hebban hoort je graag - Stelling: boeken zijn veel te duur

door Hebban Crew 171 reacties
We halen onze boeken uit alle hoeken en gaten van de boekenwereld, van gratis tot duur, illegaal en legaal, nieuw en oud. Het is nogal een verschil of je vijftig boeken van twee euro per stuk per jaar koopt of van twintig euro. Waar haal jij je boeken vandaan?

De voorbeelden hieronder hebben we lekker stevig neergezet en je zult jezelf ongetwijfeld in meerdere situaties herkennen. Kies in de poll of jij boeken inderdaad (te) duur vindt en licht je keuze onder het artikel toe.

Bij de euroshopjes

Al mijn boeken haal ik tegelijk met de groente en het wasmiddel, bij de supermarkt. Of bij een Kruidvat of Action, daar liggen vaak de echte koopjes. Of het nieuwe titels zijn, maakt me niets uit.

Bij de échte boekwinkel

Ik hoop eigenlijk alleen maar bij mijn eigen, lokale boekwinkel. Ze kennen me daar, ze weten wat ik mooi vind en ik vind het belangrijk dat ze kunnen blijven bestaan. Ja, alle nieuwe romans zijn wel twee tientjes of meer, maar dat vind ik niet erg.

Al dat papier, zonde van die bomen!

Ik koop alleen nog maar ebooks of gebruik een streamingsdienst. Dat vind ik makkelijk en het is een stuk goedkoper en opgeruimder dan al die boeken die door je huis slingeren.

De tweedehandsjes zijn voor mij

Ik jaag heel Marktplaats af naar gratis boekendozen en sneup wekelijks door de kringloopjes. Ook doe ik soms een rondje langs de minibiebs die hier in de buurt staan en zo kom ik wel aan mijn leesmateriaal. Het is niet altijd precies wat ik zoek, maar wat maakt dat uit. Ik geniet wel van die thrillers en romans.

English please

Ik bestel alleen nog maar Engelstalige pocketjes online. Die zijn veel goedkoper. Zelfs als een Nederlandstalige auteur een boek uit heeft, wacht ik op de vertaling.

Anders ...

Slaan wij met de bovenstaande beschrijvingen helemaal de plank mis wat jou betreft? Vertel!

Deze Hebban Poll is inmiddels gesloten. De eindstand zie je hieronder:

Bekijk hier eerdere afleveringen van Hebban hoort je graag.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban hoort je graag - Stelling: boeken zijn veel te duur

 

Gesponsorde boeken