Hebban vandaag

Algemeen /

Meer én leuker lezen met de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 19 reacties
Een kwart miljoen boeken werden er in 2020 al gelezen voor de Hebban Reading Challenge. Doe jij nog niet mee aan deze leesuitdaging? Schrijf je nu nog in voor dit jaar en voeg je al je gelezen boeken toe aan je persoonlijke Reading Challenge, dan ontvang jij net als de meer dan twaalfduizend deelnemers in december een prachtig overzicht van je leesjaar!

De inschrijving voor de Hebban Reading Challenge 2021 is geopend!

Je daagt jezelf uit ...

Ongetwijfeld heb je je al voorgenomen om in 2021 minder tijd te besteden aan sociale media en meer boeken te gaan lezen. De Hebban Reading Challenge helpt je daarbij. Je vult het aantal boeken in dat je wilt gaan lezen in het nieuwe jaar en je kunt meteen op 1 januari van start. Je kunt vandaag al beginnen met het selecteren van de boeken die sowieso op je wil ik lezen-stapel liggen. Het maakt helemaal niet uit of je nu tien, vijfentwintig of honderd boeken wilt lezen. Het is immers geen wedstrijdje, niet met jezelf, niet met anderen. Je kunt het voorgenomen aantal boeken altijd naar boven (of naar beneden) bijstellen.

... om nieuwe dingen te ontdekken

Laat je inspireren door de 52 categorieën op de afvinklijst en door tips van andere lezers op de site. Neem eens een kijkje in de Hebban Rank, de lijst met populairste boeken op Hebban. Zo lees je gevarieerder en ook eens wat anders dan je normaal zou lezen. Misschien stuit je zo wel op een boek dat je nooit op zou pakken, en wie weet wordt dat jouw mooiste boek van het jaar.

... en meer én leuker te lezen!

Leuke dingen worden nog leuker als je het niet alleen doet. Hebban is al jaren de grootste en gezelligste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Meer dan twaalfduizend lezers gingen je dit jaar voor en doen mee aan de Hebban Reading Challenge. Als deelnemer ontvang je regelmatig een nieuwsbrief met een update van jouw challenge en exclusieve acties en giveaways. Gebruik je Hebban om de boeken die je hebt gelezen en nog wilt lezen bij te houden, dan word je af en toe verrast met leestips op maat, gebaseerd op jouw voorkeuren.

Doe mee aan de Reading Challenge

Of vind hier antwoorden op veelgestelde vragen.Over de auteur

Hebban Crew

2184 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Meer én leuker lezen met de Hebban Reading Challenge

 


Gesponsorde boeken