Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Hebban Reading Challenge #1 - De Boekentipper

door Hebban Crew 134 reacties
In de Hebban Reading Challenge 2019 hebben we twaalf thema's voor je, waarvan we er elke maand eentje uitgebreid behandelen om jou te inspireren bij je keuzes. In januari is dat 'Lees een boek dat je persoonlijk wordt getipt door de Hebban Boekentipper'. Maar wat is dat nu eigenlijk, een boekentipper, en hoe werkt het?

Januari - Lees een boek dat je persoonlijk wordt getipt door de Hebban Boekentipper

Achter de Hebban Boekentipper schuilen tientallen fanatieke lezers, recensenten en boekverkopers. Zij zitten dagelijks klaar om jou van leestips te voorzien, op basis van drie favoriete boeken en verdere informatie die jij geeft. Je kunt zelf kiezen welke hulplijn je inschakelt: De Specialisten, De Genreclubs of De Boekverkopers. Er is nog een vierde hulplijn beschikbaar, de Cadeautipper, maar die is vooral in december van belang geweest. Binnenkort komt er nog een vijfde hulplijn bij. Daarover lees je morgen meer.

Hoe werkt de Boekentipper?

Je gaat naar de Hebban Boekentipper (ook altijd te vinden via het menu onder het kopje 'Boeken'), vult daar je drie favoriete boeken (van dat moment) in en schrijft een toelichting over je leesvoorkeuren en over wat je echt wel of echt niet zoekt.

De toelichting - De toelichting is niet verplicht, maar we raden het wel enorm aan om daar toch even een tekstje in te tikken over wat je wel of niet graag leest, over jezelf, over je leesgewoonten. Dat geeft de tipgever net wat meer houvast.

Je Hebbanprofiel - Je profiel wordt getoond in het tipverzoek en dat helpt je tipgever om te kijken wat je nog meer leest en wat je al kent. Zorg er dus voor dat je profiel een beetje ingevuld is en dat er boeken op de planken staan.

Vergeef ons - Als je enorm veel boeken op je planken hebt staan, dan kan je boekentipper niet door al je pagina's aan gelezen boeken werken. Het kan dan voorkomen dat je een boek getipt krijgt dat je al kent. Vergeef ons daarvoor.

Met mate - De hulplijnen werken heel hard om iedereen van tips te voorzien en proberen daarbij zo veel mogelijk mensen te helpen. Vanwege de drukte in deze themamaand moeten we dubbele (of driedubbele of vierdubbele) tippers helaas verwijderen. De Boekentipper is een leuk speeltje, maar probeer niet alle hulplijnen uit in een keer.

Wisseltruc - Bij grote drukte bij een hulplijn kunnen er tipverzoeken worden verschoven naar een andere hulplijn om de doorloop zo goed mogelijk te stimuleren.

Bedank je boekentipper

Heb jij een geweldige boekentip ontvangen, een nieuw favoriet boek ontdekt dankzij de Boekentipper of kijk je enorm uit naar je nog te lezen tip vanwege de enthousiaste motivatie die je boekentipper je heeft gestuurd? Dan wil je hem of haar vast ook graag bedanken. Nu heeft Hebban geen persoonlijke berichtenbox voor users, maar we hebben wel een paar andere suggesties voor je om jouw boekentipper te kunnen bedanken voor de mooie tip die je kreeg:

1. Vertel in dit Topic wat je van je gekregen tip vindt.

2. Schrijf een recensie nadat je je aangeraden boek hebt dichtgeslagen en noem daarin je tipgever.

3. Deel je ontvangen tip op social media en bedank daar je tipgever.

Ook als het getipte boek je uiteindelijk niet zo beviel, kan dat natuurlijk. We slaan wel eens de plank mis.Over de auteur

Hebban Crew

2523 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Reading Challenge #1 - De Boekentipper