Hebban vandaag

Algemeen /

Herken de stem! Doe mee aan de Hebban Stemmenquiz

door Hebban Crew 14 reacties
Tijdens de Week van het Luisterboek staan de stemmen van de voorlezers centraal op Hebban. Hoeveel (her)ken jij er? Doe mee aan de Hebban Stemmenquiz en maak kans op mooie prijzen!

Zit jij regelmatig met een luisterboek op je oren? Dan heb je inmiddels een feilloos geheugen ontwikkelt van al die klanken en weet je precies welke voorlezers jou een mooi verhaal influisteren! Tijdens de Week van het Luisterboek dagen we je uit om iets met deze kennis te doen; luister het onderstaande fragment en noteer welke voorlezers jij hebt gehoord. Zodra je een geluidseffect hoort, start een nieuwe voorlezer. Je verdient bonuspunten als je ook het boek (en de bijbehorende auteur) herkent!

Tip: je hoort in totaal acht verschillende voorlezers een scène uit een boek voordragen. Met dank aan Thinium Audioboekproducties voor het aanleveren van deze hersenkraker.


Luister het fragment:

Ik weet het!

Heb je het fragment inmiddels genoeg beluisterd en ben je er uit? Vul dan het winactieformulier in, te vinden naast dit artikel, en maak kans op mooie prijzen! 

De Hebban Luisterboek-app

De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren en Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Herken de stem! Doe mee aan de Hebban Stemmenquiz

 


Gesponsorde boeken