Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Het belangrijkste Hebban-nieuws in één nieuwsbrief

door Hebban Crew 3 reacties
Met de Hebban Update-nieuwsbrief houden we onze geregistreerde gebruikers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van en nieuwtjes over Hebban. De Hebban Update versturen we sporadisch, alleen als we écht iets te vertellen hebben. Vandaag de eerste. We geven direct wat antwoorden op veelgestelde vragen over de nieuwsbrieven van Hebban.

Veel gestelde vragen

Welke Hebban-nieuwsbrieven zijn er allemaal en hoe kan ik ze beheren? 

Op de nieuwsbrieven-pagina zie je in één oogopslag de belangrijkste nieuwsbrieven die we verzenden. Als je bent ingelogd zie je direct welke nieuwsbrieven jij al ontvangt. De Hebban lunchupdate, de genrenieuwsbrieven en de nieuwsbrieven die horen bij een Hebban-kanaal kun je ontvangen zonder dat je een actief Hebban-account hebt. 

Premium nieuwsbrieven zoals ebook alerts, persoonlijke aanbevelingen en verwacht-nieuwsbrieven kun je pas ontvangen als je je registreert op Hebban. 

Heb je een actief Hebban-account dan kun je in Mijn Hebban onder 'Instellingen' kiezen voor 'E-mails'. Hier beheer je naast de nieuwsbrieven ook de notificaties die je wilt ontvangen. Let op: schrijf je je uit via de uitschrijflink onderin een nieuwsbrief, dan is dat alleen voor dát type nieuwsbrief en niet voor alles van Hebban.

Hoe kan ik me uitschrijven voor deze 'Hebban Update' nieuwsbrief?

De Hebban Update-nieuwsbrief heeft ook een uitschrijflink onderin en kun je via je profielinstellingen uitvinken, net zoals alle andere nieuwsbrieven. Maar we raden je sterk aan deze Hebban Update aan te laten staan. We gebruiken deze nieuwsbrief alleen voor het allerbelangrijkste nieuws over (het gebruik van) Hebban. Zo kunnen we je altijd informeren over nieuwe features en eventuele aanpassingen in gebruikersvoorwaarden en huisregels. Deze Update gaat bovendien slechts een paar keer per jaar uit.Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het belangrijkste Hebban-nieuws in één nieuwsbrief

 

Gesponsorde boeken