Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Het boek voor de dinoliefhebber

Vorige week nog vond een vijfjarig jongetje een 100 miljoen jaar oud dinosaurusfossiel. Voor ieder kind dat ook wel in zijn schoenen had willen staan, of in ieder geval meer wil weten over prehistorische dieren is er nu het indrukwekkende 'Over de dinosaurus en andere prehistorische dieren', dat je hier op Hebban Junior kunt winnen!

Over de dinosaurus en andere prehistorische dieren van Douglas Palmer is een prachtige encyclopedie voor kinderen. In het boek worden 350 van de meest fantastische prehistorische dieren op een rij gezet: dinosaurussen, maar ook vogels, vissen, reptielen, apen en nog veel meer.  

De basis van de encyclopedie wordt gevormd door de meer dan duizend klassieke, soms paginagrote illustraties. Aan de hand van de platen en de tekst leren kinderen een schat aan informatie over de afgebeelde dieren: hoe ze eruit zagen, hoe ze zich gedroegen en waar ze leefden.  

Over het boek:
Ben jij gek op dinosaurussen? Dan is Over de dinosaurussen en andere prehistorische dieren het boek voor jou! In deze mooie encyclopedie voor kinderen leer je alles over dinosaurussen en de fantastische wereld waarin ze leefden. En dat niet alleen: er worden nog veel meer prehistorische dieren in beschreven. Wat dacht je van een prehistorische 'beer-hond', een hertachtige met een gewei op z'n snuit, of een konijn met 44 scherpe tanden?  

Giveaway:
Een boek voor de echte dinoliefhebber dus! Wil jij een van de drie exemplaren winnen die Hebban Junior van uitgeverij Gottmer mag verloten? Klik dan op het giveaway-kader rechts van dit artikel en doe mee aan de winactie!  
Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
382 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Het boek voor de dinoliefhebber

 

Gerelateerd

Over

Douglas Palmer

Douglas Palmer

Douglas Palmer publiceerde meerdere boeken over de prehistorie en de ontwikkelin...