Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Jan Siebelink op tournee langs filmzalen

door Hebban Crew 1 reactie
De verfilming van 'Knielen op een bed violen' heeft meer dan 100.000 bezoekers verwelkomd. Jan Siebelink, de auteur van de gelijknamige bestseller, bezoekt tijdens een korte theatertour filmzalen in het land. Na afloop van de film gaat hij in gesprek met het publiek.

Jan Siebelink zal de komende tijd de volgende bioscopen bezoeken: Cinerama Rotterdam (zaterdag 26 maart), Cinema Amstelveen (dinsdag 29 maart), Het Fraterhuis Zwolle (maandag 4 april) en de Verkadefabriek in Den Bosch (zaterdag 9 april).

Knielen op een bed violen is een film van regisseur Ben Sombogaart naar het scenario van Hugo Heinen. De film aat over jeugdliefdes Hans en Margje Sievez die samen een kwekerij onderhouden. Op een dag raakt Hans Sievez in de ban van het calvinistische geloof en sluit zich aan bij een sekte. Er komt een hoge druk op het gezin te staan. 

De film is geproduceerd door NL Film in coproductie met KRO-NCRV, Zilvermeer Productions (BE) en Nanook Entertainment. De film wordt gedistribueerd door September Film en is momenteel nog in 108 Nederlandse bioscopen te zien. Van het boek is inmiddels de 55ste druk verschenen. Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Jan Siebelink op tournee langs filmzalen

 

Gerelateerd

Over

Jan Siebelink

Jan Siebelink

Jan Siebelink (1938) werkte als leraar Nederlands en Frans en studeerde in ...

Gesponsorde boeken