Advertentie

Hebban vandaag

Boek&nieuws /

K3 stopt

door Victoria Farkas 2 reacties
K3 stopt! Hebban Vandaag zeeft, bekijkt, leest het nieuws en zoekt er, al dan niet met een knipoog, een passend boek bij.

Vandaag is een zware dag voor alle megafans van de meidengroep K3. De drie K's, of eigenlijk sinds 2009 de twee K's en een J, stoppen ermee. De verklaring is dat die ene J, Josje, het beu is.
Maar voor iedereen die bang is om een K3-loos tijdperk tegemoet te gaan, is er hoop. K3 in de huidige vorm stopt ermee, maar de drie dames geven de fakkel graag door aan drie nieuwe meiden. Vanaf september volgt er een grote show op VTM, waarin op zoek gegaan wordt naar de opvolgers van Karen, Kristel en Josje. Gelukkig, want de vraag is of we een wereld zonder K3 aankunnen? K3 is namelijk al sinds 1998 in ons leven.

Het inspiratieboek van vandaag is dan ook een boek van K3.

K3 Dierenclub - Gert Verhulst en Hans Bourlon

K3 is dol op dieren. Ze hebben zelfs een club opgericht: de K3 Dierenclub. Heb je je ooit al afgevraagd of vissen ook dorst hebben? Of je een parkiet kunt leren praten en waarom we schaapjes tellen om in slaap te vallen? In K3 De Dierenclub kom je samen met Karen, Kristel en Josje alles te weten over grote en kleine huisdieren.

BRON: Het Laatste NieuwsOver de auteur

Victoria Farkas

126 volgers
8 boeken
3 favoriet
Auteur


Reacties op: K3 stopt

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken