Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Lee Child onthult titel twintigste Reacher-thriller

door Hebban Crew 1 reactie
Terwijl de fans smachtend zitten te wachten op de release van de negentiende Jack Reacher-thriller 'Persoonlijk' (29 september is-ie er!), heeft Lee Child, de geestelijk vader van deze zwervende eenling, al de titel onthuld van nummer 20.

Lee Child heeft net de eerste zinnen geschreven van zijn twintigste Jack Reacher-thriller. ''Ik ben net begonnen'', zo liet hij in een interview met de website Empire Online weten. ''Ik kan zelfs geen tipje van de sluier oplichten, want ik heb geen idee wat er gaat gebeuren op pagina 3. Jack heeft nog niemand geslagen: hij is tot nu toe alleen maar uit een trein gestapt.'' Child wilde wel vrijgeven hoe de thriller, die in september 2015 op de markt moet komen, gaat heten. ''Make Me'', aldus Child.

Empire Online vroeg de in het Engelse Coventry geboren schrijver naar de status van de volgende Reacher-film, Never Go Back, gebaseerd op de achttiende gelijknamige thriller (in het Nederlands verschenen als Ga nooit terug). Child bevestigde dat Chris McQuarrie, die de eerste film uit 2012 schreef en regisseerde, niet de man is die in de regisseursstoel gaat zitten. ''McQuarrie moet zich bezig houden met de postproductie van Mission Impossible 5'', zei Child. Hij is dus fysiek niet in staat om ook nog de Reacher-film te maken. We krijgen een heel nieuw team en dat lijkt me een goede zaak. Ik vond het fantastisch wat McQuarrie van Jack Reacher had gemaakt. Laten we maar eens kijken wat anderen ervan terecht brengen.'' Tom Cruise keert wel terug als Jack Reacher.

Child verwacht dat hij binnenkort wel een scenario voor de film onder ogen zal krijgen. Hij voegde eraan toe dat het niet zijn beslissing was om zijn achttiende thriller te verfilmen. Het is namelijk een verhaal met een complexe opbouw. In Never Go Back komt Reacher aan in Virginia om de vrouw te ontmoeten, met wie hij eerder over de telefoon aan het flirten was. Dan komt hij erachter dat deze vrouw is gearresteerd. En dan is er ook nog een verhaallijn met een jong meisje, Samantha Dayton, die mogelijk zijn dochter is. ''Juist deze aspecten overtuigden de filmmakers om deze thriller te verfilmen'', zei Child. ''Drie karakters die sterk de aandacht van de kijker zullen trekken: allereerst is daar Reacher zelf, dan komt de vrouwelijke sidekick en vervolgens het intrigerende tienermeisje.''

(Bron: Empire Online

 Over de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lee Child onthult titel twintigste Reacher-thriller

 

Gerelateerd

Over

Lee Child

Lee Child

Lee Child is het pseudoniem van de Britse thrillerschrijver Jim Grant (1954). H...

Gesponsorde boeken