Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Lees gratis de eerste 10 hoofdstukken van De Rozenoorlogen

Bij uitgeverij Luitingh- Sijthoff is De Rozenoorlogen – Stormvogel verschenen. Een grote roman van Conn Iggulden over een belangrijke historische gebeurtenis. Het boek belooft een daverend succes te worden. De uitgeverij biedt je de mogelijkheid om alvast de eerste tien hoofdstukken van De Rozenoorlogen gratis te lezen!

Iggulden is een internationale ster in het schrijven van epische historische fictie, zo verscheen van zijn hand al eerder een serie superieure bestsellers over Ceaser en samen met zijn broer schreef hij Het jongensboek. Ook De Rozenoorlogen belooft weer een daverend succes te worden. Het tweede deel staat zelfs al op de planning om in 2015 gepubliceerd te worden.

Lees hier de eerste tien hoofdstukken van De Rozenoorlogen gratis!

Over het boek:

Koning Henry V – De Leeuw van Engeland – is al lang dood. In 1437, na jaren van regentschap, is de vrome en zachtmoedige Henry VI volwassen en bestijgt hij de Engelse troon. Zijn kwakkelende gezondheid en zwakke geest maken van hem een slappe koning – Henry gaat ervan uit dat zijn vertrouwelingen, hoofd van de geheime dienst Derry Brewer en William de la Pole, de Graaf van Suffolk, zijn koninkrijk bestieren. Maar er zijn er, zoals Richard Plantagenet, de Graaf van York, die vinden dat Engeland moet worden geleid door een sterke koning wil het koninkrijk overleven.

Terwijl Engelse territoria in Frankrijk bedreigd worden en er thuis geruchten gaan over opstanden, groeit de angst dat Henry en zijn adviseurs het land naar de afgrond laten glijden. Als er in het geheim een huwelijk wordt bekokstoofd tussen Henry en de jonge adellijke Française Marguerite van Anjou, wordt die angst werkelijkheid… Stormwolken pakken zich samen boven Engeland als Koning Hendrik en zijn volgelingen thuis en in het buitenland worden aangevallen. Wie of wat kan het koninkrijk redden voordat het te laat is?    

Conn Iggulden over De RozenoorlogenOver de auteur

Hebban Crew

1672 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Lees gratis de eerste 10 hoofdstukken van De Rozenoorlogen

 

Gerelateerd

Over

Conn Iggulden

Conn Iggulden

Conn Iggulden is schrijver van een serie superieure bestsellers, waaronder de ep...