Hebban vandaag

Leesclubs /

Lees mee in de Hebban Leesclub met 'Lovers en losers'

Gescheiden moeder Isa stort zich op een datingapp om de eenzaamheid te ontvluchten en dat is het begin van een rollercoaster aan absurde, gĂȘnante en stomende avonturen. Lees nu een sneak preview van het feelgooddebuut van de Vlaamse Wendy Devisch en schrijf je in voor de Hebban Leesclub die we met de roman organiseren.

Schrijf je vandaag nog in voor deze Hebban Leesclub!

Lijkt het je leuk om over dit boek te praten met andere gepassioneerde Hebban-lezers? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We verloten 15 leesexemplaren onder gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban. Je kunt inschrijven tot en met 26 juni.

Inschrijven

'"Ik wilde het je niet per bericht laten weten" – dat laatste met een trotse blik, alsof hij een pluim verdient voor zoveel volwassenheid.' – Uit: Lovers en losers

Over het boek

Gescheiden moeder van twee Isa Vogels wil een lief, maar zoekt love in all the wrong places. Na een pijnlijke breuk aan de vooravond van de lockdown komt ze muurvast te zitten in haar huis en in zichzelf. Wanneer haar job bij een hip evenementenbureau op pauze wordt gezet, stort ze zich op een datingapp om de eenzaamheid te ontvluchten. De start van een rollercoaster aan absurde, gênante en stomende avonturen die haar dwingen de confrontatie aan te gaan met de demonen uit haar verleden. Stap voor stap komt ze zo weer thuis, bij zichzelf.

Leesfragment

Ben jij altijd op zoek naar humoristische feelgood en spreekt Isa's zoektocht naar een nieuwe liefde je aan? Hieronder vind je alvast een sneak preview van Lovers en losers.

Lees hier de eerste pagina's

Achter het boek

Wendy Devisch is copywriter, ploetermoeder en single lady. Ze studeerde Germaanse talen en schrijft al twintig jaar in de cultuur-, boeken- en reclamewereld. Lovers en losers is precies het soort boek dat ze zelf had willen lezen na haar relatiebreuk, een herkenbare feelgood voor opnieuw-beginners. 'Over de rollercoaster van daten op de "tweedehandsmarkt",' vertelt ze.

'Over puberen op je veertigste, foute beslissingen nemen en helen van je verleden. Over jezelf opnieuw leren kennen en graag zien. Over vallen, op je bek gaan, maar vooral: weer opstaan.'

Hoofdpersonage Isa is niet de enige die zichzelf wil ontvluchten tijdens de lockdown en op wie het isolement van thuiswerken en gesloten winkels zwaar drukt. Ze installeert Tinder en gaat op virusproof bosdates om aan het alleen-zijn te ontkomen. Het is de start van een reeks grappige, pijnlijke maar ook verhelderende avonturen. Want in plaats van zoeken naar een nieuwe liefde, moet Isa eerst op zoek naar zichzelf.

'Het is een heerlijk herkenbaar boek met een hoog Bridget Jones-gehalte.' – Standaard Uitgeverij

'Ik tel intussen vier uur snotteren en belde evenveel vriendinnen, elk nieuw gesprek beladen met een groter dramagehalte en een hogere dosis zelfbeklag.' – Uit: Lovers of losers

Schrijf je vandaag nog in voor deze Hebban Leesclub!

Lijkt het je leuk om over dit boek te praten met andere gepassioneerde Hebban-lezers? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We verloten 15 leesexemplaren onder gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban. Je kunt inschrijven tot en met 26 juni.

Inschrijven

Lezen voor de Hebban Reading Challenge

Denk jij erover om Lovers en losers te lezen voor de Hebban Reading Challenge? Je kunt met dit boek ook een categorie van de checklist afvinken! Lees de feelgood en zet een vinkje bij:

  • Een Nederlandstalige feelgoodroman
  • Een Nederlandstalige debuutroman

Naar de volledige checklistOver de auteur

Hebban Crew

2331 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees mee in de Hebban Leesclub met 'Lovers en losers'

 

Gerelateerd

Over

Wendy Devisch

Wendy Devisch

Auteur van Lovers en Losers Wendy Devisch is copywriter by day, fiere ploetermo...

Hebban Spots

Lovers en losers

14 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Lovers en losers' van Wendy Devisch (Uitgeverij Manteau). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....


Gesponsorde boeken