Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Leraar + leerling = verboden liefde

Het leek er op dat met het verschijnen van 'Vijftig tinten grijs' en 'De meesteres' alle taboes wel zo'n beetje zijn doorbroken op seksueel gebied. Su Quinn heeft er echter nog een gevonden: de liefde tussen een leraar en een leerling. 'De leerling' is het eerste deel in haar serie over deze verboden BDSM-liefde.

Over Su Quinn
Su Quinn is een mysterieuze auteur die haar boeken publiceert onder verschillende namen zoals S.K. Quinn, J. Lerman en Susanna Quinn, waardoor haar echte naam in nevelen gehuld blijft. Online is weinig meer informatie over haar te vinden dan de paar regels die te vinden zijn op de website van Xander Uitgevers, haar Nederlandse uitgever.
Su Quinn (1979) is een Britse auteur. Ze woont en werkt in Colchester. Ze studeerde sociologie aan de University of Nottingham en werkte daarna als journalist. Quinn heeft meerdere bestsellers op haar naam staan.

Over De leerling
Als Sophia een plek aan het Ivy Drama College bemachtigt, kan ze haar geluk niet op. De toneelschool is opgericht door Marc Black – een beroemd acteur – en hij geeft er zelf ook les. Hij staat bekend om zijn ijzeren discipline, striktheid en veeleisendheid. Maar Sophia voelt zich aangetrokken tot deze afstandelijke en koele, maar fascinerende docent.   Sophia raakt in de ban van Marc, Marc valt voor de onschuld van Sophia. Hij laat haar grenzen overschrijden die ze niet voor mogelijk hield. Alle regels die tussen een docent en leerling bestaan, worden moeiteloos overboord gegooid.

De leerling
is het eerste deel in deze serie rondom de verboden liefde tussen Sophia en Marc. Later dit jaar zullen De debutant en De oogappel verschijnen.
Voor iedereen die meer wilt, na het lezen van de Vijftig tinten-trilogie van E.L. James en De meesteres van Tiffany Reisz.

Oneliners uit De leerling

Onderstaande oneliners zijn ook te lezen op de Facebookpagina The Ivy Lessons
Sophia Rose: ‘Being so close to Marc Blackwell - it's still affecting my body, even after the event.'
Marc Blackwell: 'This isn't about you, Sophia. It's about me. Me and what I'm capable of.'
Marc Blackwell. 'Sophia, I'm usually so in control. But with you it's ... different.'
Marc Blackwell: 'You know full well I can't have you. I'm your teacher. And you're my student.'
Marc Blackwell: 'You don't want me, Sophia. Believe me. Stay away. It's for your own good.'  Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Leraar + leerling = verboden liefde

 

Gerelateerd

Over

Su Quinn

Su Quinn

Su Quinn (1979) is een Britse auteur. Ze woont en werkt in Colchester. Ze studee...

Gesponsorde boeken