Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Lees het eerste hoofdstuk van 'De bron' en maak kans op deze roman

Deze maand publiceerde Ambo Anthos de Nederlandse vertaling van Catherine Chanters internationale bestseller 'The Well'. Op Hebban lees je het eerste hoofdstuk van 'De bron' én maak je kans op een exemplaar!

Catherine Chanter is a teacher, poet, and short story writer. She is the winner of the Yeovil Poetry Prize and the Lucy Cavendish Prize awarded by Cambridge University. She grew up in the West Country before attending Oxford. The Well is her first novel. - See more at: http://authors.simonandschuster.com/Catherine-Chanter/447928571#sthash.87p8gw0k.dpuf
Catherine Chanter is a teacher, poet, and short story writer. She is the winner of the Yeovil Poetry Prize and the Lucy Cavendish Prize awarded by Cambridge University. She grew up in the West Country before attending Oxford. The Well is her first novel. - See more at: http://authors.simonandschuster.com/Catherine-Chanter/447928571#sthash.87p8gw0k.dpuf
Catherine Chanter is a teacher, poet, and short story writer. She is the winner of the Yeovil Poetry Prize and the Lucy Cavendish Prize awarded by Cambridge University. She grew up in the West Country before attending Oxford. The Well is her first novel. - See more at: http://authors.simonandschuster.com/Catherine-Chanter/447928571#sthash.87p8gw0k.dpuOver dit boekOver De bron :Ruth en haar echtgenoot Mark besluiten hun Londense leven te verruilen voor het platteland. Ze hebben een droom: zelf hun voedsel verbouwen en nu krijgen ze de kans: De Bron, een boerderij in het westen van Engeland, is een vruchtbare plek te midden van de droogte die al een tijdje heerst. Dat bijzondere gegeven blijft niet onopgemerkt, want algauw wordt De Bron overspoeld door mensen die met eigen ogen willen zien wat er zo bijzonder is. Ook Amelia is afgereisd en raakt in de ban van Ruth, of is het andersom? Een machtsspel ontstaat, dat culmineert in een avond waarop ieder haar ware gezicht laat zien. De bron van Catherine Chanter wordt bevolkt door bijzondere personages in een volstrekt unieke setting; je blijft doorlezen. Chanter schetst messcherp wat er gebeurt wanneer een idylle een fata morgana blijkt te zijn.

Over De bron :
Ruth en haar echtgenoot Mark besluiten hun Londense leven te verruilen voor het platteland. Ze hebben een droom: zelf hun voedsel verbouwen en nu krijgen ze de kans: De Bron, een boerderij in het westen van Engeland, is een vruchtbare plek te midden van de droogte die al een tijdje heerst. Dat bijzondere gegeven blijft niet onopgemerkt, want algauw wordt De Bron overspoeld door mensen die met eigen ogen willen zien wat er zo bijzonder is. Ook Amelia is afgereisd en raakt in de ban van Ruth, of is het andersom? Een machtsspel ontstaat, dat culmineert in een avond waarop ieder haar ware gezicht laat zien.

De bron van Catherine Chanter wordt bevolkt door bijzondere personages in een volstrekt unieke setting; je blijft doorlezen. Chanter schetst messcherp wat er gebeurt wanneer een idylle een fata morgana blijkt te zijn.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De bron.

Over de auteur:
Catherine Chanter groeide op in het westen van Groot-Brittannië. Ze woont in Oxford, waar ze ook heeft gestudeerd. Ze bracht een tijd door in de VS en is leraar geweest. Het Britse landschap is van grote invloed op haar schrijven.

Benieuwd naar deze roman? Doe mee met de giveaway en maak kans op De bron !

Eerder publiceerden we ook leesclubvragen bij dit boek!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Lees het eerste hoofdstuk van 'De bron' en maak kans op deze roman

 

Gerelateerd

Over

Catherine Chanter

Catherine Chanter

Catherine Chanter groeide op in het westen van Groot-Brittannië. ...

Gesponsorde boeken