Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Lezen /

Maak kennis met de debutanten van Lebowski (gratis ebook)

door Hebban Crew 9 reacties
Van 24 juni tot en met 2 juli organiseert Hebban.nl voor de tweede keer de Week van de Debutant. Maar liefst negen dagen staan debuterende schrijvers in de spotlights van de populairste boekensite van Nederland en Vlaanderen.

Download nu het gratis ebook '1' met columns, poëzie en romanfragmenten van tien debutanten bij Lebowski Publishers. Alle reeds verschenen debuten in '1' zijn alleen deze week verkrijgbaar voor de helft van de prijs.

Download je gratis epub 

Download jouw exemplaar van Lebowski 1 via onderstaande button. Een epub kun je lezen op een ereader of, met behulp van een gratis programmaatje, op je computer, tablet of telefoon.

Download epub 


Exclusieve kortingsactie

Smaakt het naar meer? Dan zijn tot 30 juni alle in de epub genoemde debuten met 50% korting verkrijgbaar. Exclusief in de Hebban Beste Boeken Store.

Ga naar de Beste Boeken Store


Prijsvraag

Wie de gratis epub '1' goed doorleest vindt een prijsvraag waarmee je het debuut Totemdier Arafat van Mick Johan kunt winnen. Nóg een reden om razendsnel dit unieke ebook te downloaden.


Veel plezier!

 Over de auteur

Hebban Crew

2459 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Maak kennis met de debutanten van Lebowski (gratis ebook)