Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

Meerdere blogs bijhouden?

5 reacties
Dat er veel tijd en aandacht in het bijhouden van een blog gaat zitten hoef ik de meeste van jullie vast niet te vertellen. Een blog is eigenlijk net een tijdschrift - met als grote verschil dat er niet een groot team van redactieleden, columnisten, designers en zo achter schuilt. Nee, dat moet je als blogger allemaal zelf doen! Kun je het je voorstellen dat sommige bloggers niet één, maar meerdere blogs beheren?


Toen ik pas begon met mijn boekenblog moest deze mijn tijd en aandacht nog delen met een andere blog. Ik hield er namelijk ook een lifestyle/beautyblog op na - niet bepaald een passie van me, maar destijds dacht ik dat er geen interesse zou zijn in een boek dat zich volledig richtte op boeken. Gelukkig bleek al snel dat ik het mis had en mijn site groeide. 

Het bijhouden van twee complete blogs ging me echter niet in de koude kleren zitten. Steeds vaker miste ik een beloofde update op de ene blog ten gunste van de andere. Mijn layout kreeg steeds minder vaak een opfrissing en ik had nauwelijks nog puf voor het bijhouden van mijn social media accounts voor beide websites. 

Uiteindelijk besloot ik om me helemaal te storten op Craving Pages en mijn andere site op te heffen. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad. 

Gezien mijn strubbelingen met het bijhouden van twee complete blogs ben ik erg nieuwsgierig: 

Houd jij naast je boekenblog nog andere sites/blogs bij? 

Vind jij het lastig om de twee te combineren? Of vind je het een makkie. Misschien blog je voor een site wel in een team en is de ander echt helemaal van jou? Ik ben heel erg benieuwd. Laat een reactie achter en deel je tips als blog-duizendpoot. 

Houd jij meerdere blogs bij? Over de auteurReacties op: Meerdere blogs bijhouden?

 

Gesponsorde boeken