Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Moederdagactie: win een Snor-pakket

Nog een week en dan worden alle moeders weer een dag lang in het zonnetje gezet! Om haar extra te verrassen maak je op Hebban kans op een waanzinnig Snor-pakket! Een wat, zeg je? Nou, een pakket vol ontzettend leuke artikelen: van het Relax Mama-boek, tot een vriendenboekje, postkaarten en… chocolade!


Wat zit er in het pakket?   

* Het Relax Mama Boek
Als je net moeder bent geworden staat de hele wereld op zijn kop. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien. Nou, vanaf nu kan dat! Met de 101 tips en inzichten uit dit boek kun je de hele wereld aan: 'Slapen is het nieuwe seksen', 'Die andere moeders doen ook maar wat' en 'Ga die dansvloer op'. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn. Relax mama! Auteur Elsbeth Teeling richtte op Facebook de Club van relaxte moeders op, waarin ze samen met bijna 90.000 leden haar belevenissen en kijk op het moederschap deelt.  

* Relax Mama-postkaarten
Balanceren tussen man, kinderen, werk en vrienden is soms best stressvol. Deze kaarten steken gestresste moeders een hart onder de riem. Met teksten als: 'Die andere moeders doen ook maar wat' of 'Je bent een supermoeder!'. Om op te sturen, of om zelf te houden en op te hangen. Relax mama!  

* Vriendenboek
Vriendenboekjes zijn er genoeg, maar zo mooi als deze is er geen een. Met gezellige vragen bedacht door Esther van de Paal en prachtige illustraties van Julie Marabelle, is dit een vriendenboekje dat moeders met plezier voor hun kinderen kopen.  

* Een heerlijke reep Snor-chocolade
En als toetje een smakelijke melkchocoladereep in een prachtige wikkel. 100% lekker en 100% mooi. Bij de reep chocolade krijg je een extra limited edition hartjes-inlegger cadeau, die je kunt personaliseren.

Win!
Deze actie loopt tot vrijdagmiddag 8 mei 12.00 uur. De winnaar wordt gekozen en het pakket gaat dezelfde dag nog op de post: op tijd voor Moederdag!  

Klik gauw op het giveaway-kader rechts van dit artikel om mee te doen aan deze waanzinnig leuke winactie!


Een sneakpeek van de postkaarten:Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Moederdagactie: win een Snor-pakket

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken