Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Mofibo: lees meer, beter en goedkoper

door Hebban Crew 17 reacties
(ADVERTORIAL) Deze week is de online leesdienst Mofibo in Nederland gelanceerd. Mofibo is een leesapp die je altijd bij je hebt. Het is een app die zich vormt naar jouw leesgedrag.

 

Wij zijn Mofibo en we zijn hier om jou beter en makkelijker te laten lezen op je smartphone en tablet.

Mofibo is een leesapp die je altijd bij je hebt. Het is een app die zich vormt naar jouw leesgedrag. Naar mate je meer leest worden de boeken die wij je suggereren ook persoonlijker. Jouw leesgedrag bepaalt welke boeken je leest, heel persoonlijk dus.  

Lees meer, beter en goedkoper: dit is het doel van de Deense leesapp, opgericht in 2013. Mofibo lanceert Sneak Preview waarmee je ongelimiteerde toegang het tot ebooks en luisterboeken, 30 dagen lang gratis lezen en luisteren waar en wanneer je maar wil, ook offline. Met Sneak Preview bieden we je een maand lang gratis lezen en daarna een gereduceerde prijs op het abonnement.   

Het concept is makkelijk en helder; Na de gratis proefperiode gaat je abonnement in voor € 9,99 per maand en krijg je ongelimiteerde toegang tot alle e-books en luisterboeken op je smartphone en tablet. We bieden je een breed en gevarieerd assortiment boeken aan Nederlands en Engels in alle genres, zodoende heb je altijd een goed boek bij de hand. Je mag je abonnement ook stopzetten na de proefperiode, je zit nergens aan vast.

We hebben er ontzettend veel zin in om je verwelkomen in onze boekenwereld!

Meld je nu aan voor 30 dagen lang gratis lezen

 Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Mofibo: lees meer, beter en goedkoper

 

Gesponsorde boeken