Hebban vandaag

Leesclubs /

Nederland leest Winterbloei - we gaan van start!

door Hebban Crew 4 reacties
Het is zover! De Nederland Leest-maand is weer begonnen, tijd om naar de bibliotheek te rennen en het gratis boekje op te halen. Dit jaar is dat Winterbloei, een natuurverhalenbundel van Jan Wolkers. Samen met twintig bibliotheken gaan we Winterbloei op Hebban bespreken. Is er geen deelnemende bibliotheek dichtbij of woon je in België? Dan kun je tóch meedoen!

Een Hebbanaccount aanmaken

Welkom op Hebban, als u nieuw bij ons bent. Om deel te nemen aan de Hebban Leesclub van uw bibliotheek voor Nederland Leest heeft u slechts een Hebbanprofiel nodig. Heeft u dat nog niet, dan kunt u er eentje aanmaken. Het is snel, makkelijk en uiteraard gratis.

Tip: Bij het aanmaken van een account krijgt u een paar startvragen over uw favoriete genres, boeken en auteurs. Die kunt u invullen of overslaan.

Maak een account aan

Winterbloei

Winterbloei is gratis op te halen bij de lokale bibliotheek voor leden. Bent u geen lid van een bibliotheek, vraag dan bij uw lokale bibliotheek naar de voorwaarden. Vaak is het alsnog mogelijk het boekje te ontvangen, ook voor niet-leden. Hieronder vindt u de twintig bibliotheken die deelnemen aan Nederland leest samen op Hebban. U kunt vrijblijvend aansluiten bij een bibliotheek van uw keuze (u hoeft niet per se in die woonplaats te wonen) door op een van onderstaande links te klikken en een kort voorstelberichtje te plaatsen in het plaatselijke 'leesclubcafé'. Uw gastvrouw/-heer is een medewerker van de bibliotheek of, in enkele gevallen, een Hebban teamlid.

Is geen van deze bibliotheken in uw woonplaats of van uw voorkeur, dan kunt u aansluiten bij de open leesclub of de 'Vlaanderen lees Winterbloei'-leesclub.

De leesclubs

Gelderland

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zuid-Holland

Disclaimer: niet alle bibliotheken in Nederland doen mee aan de campagne en geven het boekje weg.Over de auteur

Hebban Crew

2184 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Nederland leest Winterbloei - we gaan van start!

 

Gerelateerd

Over

Jan Wolkers

Jan Wolkers

Jan Wolkers (1925 - 2007) was een schrijver, schilder en beeldhouwer. Hij wordt ...


Gesponsorde boeken