Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

New York in 40 dates

Drie jaar woonde schrijfster Diana Albrink in New York. Al haar ervaringen met 'The Big Apple' en met name de New Yorkse mannen, vormden de inspiratie voor haar debuut 'New York in 40 dates'.

Naast het verhaal van Diana en haar belevenissen in New York, treft de lezer ook nog 40 tips aan voor een bezoek aan New York plus een lijst met alle adressen van de locaties die in het boek voorbij komen.

Over New York in 40 dates:

Diana is tweeëndertig en single als ze naar New York verhuist. Ze schrijft zich in op een datingsite. Aan de hand van haar dates leert ze de stad en zijn inwoners kennen. De ontmoetingen met de verschillende mannen zijn spannend, grappig en soms expliciet. In New York in 40 dates neemt Diana de lezer mee op een persoonlijke ontdekkingsreis door New York, en in het bijzonder: de New Yorkse datingscene.

Preview:

"Daten in New York werkt verslavend. Als je één leuke man ontmoet, dan wil je er meer ontmoeten. In dit boek lees je over mijn afspraakjes, maar krijg je ook achtergrondinformatie over de stad en toeristische tips. Naast je te vertellen over de vreemde, interessante, enge, aantrekkelijke, verlegen, arrogante en soms bijzonder opwindende mannen die ik heb ontmoet, hoop ik je namelijk iets mee te kunnen geven over het leven in New York: de mensen, de ongeschreven regels en de ontelbare bars en restaurants. Ik hoop je New York te laten ontdekken zoals ik het heb ontdekt: aan de hand van mijn afspraakjes."

"Daves profielfoto is klein en niet erg scherp, maar het is wel duidelijk dat zijn voorkomen geen deal-breaker zal zijn. Het zijn zijn humor en zijn schrijfstijl waar ik voor val. Dave is blank, donkerblond en volgens zijn profiel in de veertig. Dat blijkt later begin vijftig te zijn. Vind ik ook goed. Ik kom er al snel achter dat vrijwel iedereen liegt over zijn of haar leeftijd. 'Uit veiligheidsoverwegingen,' zeggen ze stuk voor stuk als ze mij hun werkelijke leeftijd vertellen, bang voor identity theft, een bekend probleem in Amerika waarbij iemand jouw identiteit aanneemt en je financieel in de problemen brengt. Vreemd genoeg doet blijkbaar niemand zich uit veiligheidsoverwegingen een jaartje ouder voor."


Lees hier de 4****-recensie van recensente Diana van Eynde.
Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: New York in 40 dates

 

Gerelateerd

Over

Diana Albrink

Diana Albrink

Diana Albrink (1975) is schrijfster, blogger, dromer en reizigster. Ze woonde dr...

Gesponsorde boeken