Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Ontwerp je eigen boekenlegger!

door Hebban Crew 39 reacties
Ben jij net als wij gek op boekenleggers? Ontwerp dan je eigen exemplaar voor de Hebban Bookmark Collection. Elke twee maanden selecteert de redactie een winnend ontwerp en daarmee produceren we échte boekenleggers!

Boekenleggers: misschien gruwel je van het idee van ezelsoren en gebruik je ze simpelweg waarvoor ze bedoeld zijn, of ze vormen een echt collectors item voor je verzameling. En wat is er dan leuker dan een eigen ontwerp toe te voegen aan jouw collectie? Op Hebban kan het: stuur een ontwerp in, dan ontvang je misschien wel 250 exemplaren thuis! Elke twee maanden selecteert de Hebban-redactie een winnaar.  

Het eerste winnende ontwerp, gekozen uit de inzendingen in de maanden mei & juni, komt van Hebban-lezer Lotte Van Herreweghe. Zij zegt:  

'Het idee voor het ontwerp kreeg vorm door een paar afzonderlijke dingen die me geïnspireerd hebben. Een eerste daarvan was een foto op Pinterest van een trap waarbij op elk van de verschillende treden een quote was geschilderd. Zo ontstond de trap van boeken.

Toen ik het liedje Stairway To Heaven op de radio hoorde, wist ik waar mijn trap naartoe zou leiden. Die leidt naar de hemel omdat boeken mijn manier zijn om even te ontsnappen aan alles. Lezen is mijn uitweg, een manier om weg te dromen en me ergens helemaal anders te wanen.'

Thema: Vriendschap  

Vanaf deze zomer verbinden we een tweemaandelijks thema aan deze boekenleggeractie. Stuur je een ontwerp in, laat deze dan aansluiten op het gekozen thema. De keuze voor juli & augustus is gevallen op 'Vriendschap’, waarmee we aanhaken op de Kinderboekenweek 2018. Je hoeft daarbij niet per se binnen het kinderboeken-genre te blijven.

Ik doe mee!  

Wil jij ook een ontwerp insturen? Dat kan! Klik op onderstaande knop, daar vind je ook alle technische richtlijnen en specificaties.  

Ja, ik wil een ontwerp inleveren.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ontwerp je eigen boekenlegger!

 

Gesponsorde boeken