Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Winnend manuscript verschijnt deze zomer

Met de feelgoodroman Halsoverkop won Aline van Wijnen de schrijfwedstrijd die was georganiseerd door het tijdschrift Vriendin en uitgeverij Zomer & Keuning. Volgens de jury is het boek een aanwinst voor het genre en is het vlot, vrolijk en verrassend.

Uit het juryrapport: ‘Goede verhaallijn, vol vaart en levensechte personages. Helemaal van nu!’

In Halsoverkop zit dertiger Nicole van Klaveren ’s avonds voornamelijk thuis op de bank met Dan en Dave (Brown en Eggers, in paperbackvariant). Haar relatie is voorbij, haar opleiding niet afgemaakt. Kortom ze heeft gefaald, vindt ze. Samen met haar vriendinnen drinkt ze er nog een wijntje op om verder te zwelgen in zelfmedelijden. Op een dag zit er op de plek waar zij altijd de lunch doorbrengt een man te lezen in een goed boek. Het spreekt vanzelf dat ze halsoverkop verliefd wordt.

Winnares Aline van Wijnen is naar eigen zeggen net zo’n boekenwurm als Nicole. Sinds een paar jaar leest ze niet alleen romantische verhalen maar schrijft ze ze ook. Haar feelgoodmanuscript stak volgens de jury met kop en schouders boven de tientallen inzendingen uit. Deze zomer zal Halsoverkop verschijnen bij uitgeverij Zomer & Keuning.
Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Winnend manuscript verschijnt deze zomer

 

Gesponsorde boeken