Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Rupert Isaacson naar Nederland

Bestsellerauteur Rupert Isaacson komt naar Nederland. Van 3 tot en met 11 september bezoekt de paardentrainer diverse locaties in Nederland.

Rupert Isaacson is oorspronkelijk Brits, maar woont met zijn gezin in Texas. Hij is professioneel paardentrainer en oprichter van The Horse Boy Foundation. Hij heeft een ranch waar autistische kinderen therapie krijgen met behulp van paarden. Over zijn reizen die hij maakte met zijn autistische zoon Rowan schreef Rupert Isaacson twee boeken: De paardenjongen en De lange weg naar huis

Hij bezoekt Nederland regelmatig om trainingen te geven aan begeleiders en coaches. Ook geeft hij workshops aan ouders en leerkrachten. Voor zijn onderzoek werkt hij samen met diverse universiteiten in California. Er wordt ook een onderzoek gestart in samenwerking met de Open Universiteit in Heerlen.

In de bestseller De paardenjongen schrijft Isaacson over de helende reis die hij maakte met zijn vrouw, Kristin Neff, en hun autistische zoon Rowan. 

Op 8 oktober verschijnt  Isaacasons tweede boek De lange weg naar huis. Na zijn verblijf bij de sjamanen in Mongolië komt de vijfjarige autistische Rowan als herboren thuis in Texas. Zijn incontinentie, driftbuien en sociale problemen zijn grotendeels verdwenen.

Maar een jaar na thuiskomst begint Rowans situatie weer te verslechteren, en vader Rupert besluit opnieuw op reis te gaan. Samen verblijven ze bij de bosjesmannen in Namibië en reizen daarna van het Australische regenwoud naar de Navajo-indianen in het zuidwesten van Amerika. Volgens de uitgever is De lange weg naar huis van vader en zoon Isaacson er een vol bijzondere ontmoetingen, opmerkelijke ervaringen en bovenal van een wonderbaarlijke genezing. 

Bron: PersberichtOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Rupert Isaacson naar Nederland

 

Gerelateerd

Over

Rupert Isaacson

Rupert Isaacson

Ruper Isaacson werkte jarenlang als paardentrainer en maakte talloze reizen naar...

Gesponsorde boeken